• slider01.jpg
  • slider02.jpg

Cadiz 2008Svjetsko se prvenstvo u rukometu na pijesku nastavlja sutra drugim krugom natjecanja. Naše su se selekcije plasirale u samu završnicu natjecanja odličnim prvim mjestima u grupi, bez izgubljenih utakmica, te sutra igraju polufinala - cure u 17:30 s Italijom, dečki u 18:30 s Egiptom.

 

Cadiz 2008Sinoć je u španjolskom Cadizu svečano otvoreno treće svjetsko prvenstvo u rukometu na pijesku. Osim standardnih procedura otvaranja, govorancija, izlaska 24 reprezentacije na Playa de la Victoria, gledateljima su organizatori priuštili i egzibicijski shoot-out u kojem su sudjelovala po dva člana svake ekipe: Botica i Bukovina u ženskoj, te Vladušić i Pavelić u muškoj konkurenciji.

Dok pišem ovu vijest, naši se dečki upravo zagrijavaju na andaluzijskom pijesku, kako bi se suočili s prvim protivnikom, reprezentacijom Urugvaja.

Letenye 2008
Ovog se vikenda mala ekspedicija uputila u Letenye i vratila sa peharom i srebrnim medaljama.
Kažem mala jer je bila sastavljana od svega 7 igrača muške ekipe (Zoki, Požeg, Malba, Magy, Marko, Miki, Matan), i tri ženska člana stručnog stožera (Neve, Tanja i Marija).

U ponedjeljak 7.7. nema treninga na Jarunu jer se u tom terminu održava kondicioni trening povodom konačnog diplomiranja drage vam kolegice i suigračice, čija obrana diplome više nije kao penzija (evo sad će, evo sad ćeLaughing), nego je fiksno dogovoren termin i od 13:00 nadalje vas očekujem u što većem broju u prostorijama kantine u dvorištu Biološkog odsjeka PMFa, Medulićeva neki broj-ulaz u dvorište nasuprot kafića Drugi otok ili kroz fakultet, Rooseveltov trg 6!!Pozdrav i do viđenja!Tina D.

4.7.2008 reprezentacija Hrvatske u rukometu na pijesku odlazi na završni dio priprema u španjolski Algeciras, gdje će se održati turnir reprezentacija na kojima će, uz naše reprezentacije, nastupati i Egipat, Brazil, Urugvaj, Srbija te domaćin Španjolska.

Kontakt podaci

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Prijava / Login

Pokrovitelji

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net