• slider01.jpg
  • slider02.jpg

Cadiz 2008Pretposljednjeg dana Svjetskog prvenstva u rukometu na pijesku selekcije Hrvatske ostvarile su izniman rezultat. Naime, Hrvatska će imati predstavnika u oba finala koja su na rasporedu sutra popodne.
Povijesnom uspjehu hrvatske reprezentacije prethodilo je osvajanje prvog mjesta u grupama što je donijelo nominalno lakše suparnike u polufinalu. Djevojke su igrale s Italijom dok su dečki za prolazak u finale morali proći reprezentaciju Egipta.

Cadiz 20089Od danas Hrvatska ima još dva svjetska zlata koja će upisati u svoju sportsku povijest. Dečki su, rezultatom 2:1 pobijedili aktualne prvake svijeta Brazil, dok su cure upravo, s čistih 2:0 dobile domaćina Španjolsku - i time je andaluzijskim pijeskom prodefilirala još jedna poznata pobjednička gusjenica, ovog puta sačinjena i od igrača i od igračica hrvastke reprezentacije.

Cadiz 2008Odlične vijesti stižu s krajnjeg juga Španjolske. Naime, drugog dana Svjetskog prvenstva u rukometu na pijesku, koje se održava u Cadizu, Hrvatske selekcije su opet zabilježile stopostotan učinak te su se nametnule kao kandidati za siguran plasman u polufinale.

Cadiz 2008Svjetsko se prvenstvo u rukometu na pijesku nastavlja sutra drugim krugom natjecanja. Naše su se selekcije plasirale u samu završnicu natjecanja odličnim prvim mjestima u grupi, bez izgubljenih utakmica, te sutra igraju polufinala - cure u 17:30 s Italijom, dečki u 18:30 s Egiptom.

 

Cadiz 2008Sinoć je u španjolskom Cadizu svečano otvoreno treće svjetsko prvenstvo u rukometu na pijesku. Osim standardnih procedura otvaranja, govorancija, izlaska 24 reprezentacije na Playa de la Victoria, gledateljima su organizatori priuštili i egzibicijski shoot-out u kojem su sudjelovala po dva člana svake ekipe: Botica i Bukovina u ženskoj, te Vladušić i Pavelić u muškoj konkurenciji.

Dok pišem ovu vijest, naši se dečki upravo zagrijavaju na andaluzijskom pijesku, kako bi se suočili s prvim protivnikom, reprezentacijom Urugvaja.

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net