• slider01.jpg
  • slider02.jpg

Prvog dana azijskih igara na plaži odigrane su i prve utakmice rukometa na pijesku. Tako je kod muških u skupini A Katar otvorio glatkom pobjedom protiv Japana od 2:0 u setovima. U ženskoj se konkurenciji već nakon prvih utakmica do pobjednika moralo doći raspucavanjem. Više sreće i znanja u raspucavanju imale su reprezentativke Tajlanda koje su pobjedile Japan, te ekipa Jordana koja je nadjačala Hong Kong.

Prije dva dana EHF je na svojim službenim stranicama objavio konačnu tablicu te poredak za proteklu sezonu. Prema njoj je vidljivo da je muška ekipa Detono Zagreba ostvarila dosad najbolji plasman u povijesti svog postojanja, dok su cure također zauzele izvrsno mjesto u konačnom poretku.

 

Slijedi drugi dio članka kojeg je napisao cijenjeni Tamas Neukum. U ovom dijelu radit će se analiza rukometa na pijesku kroz uloge vratara, taktiku obrane i napada itd...

Donosimo vam dijelove članka eminentnog stručnjaka za rukomet na pijesku, Tamasa Neukuma. Njegova sportska biografija uključuje, između ostalog, vođenje Mađarske ženske reprezentacije u rukometu na pijesku (2004.-2006.), vođenje Talijanske ženske reprezentacije u rukometu na pijesku (2007.- ), te prvo mjesto na EBT Mastersu 2006. u muškoj konkurenciji s mađarskom ekipom Axa Beach Stars Budapest (bivši Wintherthur).

Sutra je i službeno zadnji dan ove, za AKRP Zagreb, iznimno uspješne sezone. Naime, 30. rujna računa se kao zadnji dan protekle sezone po EHF-u, što bi značilo da bi uskoro trebala biti objavljena i finalna službena tablica rangiranih ekipa.Trenutna situacija je takva da je muška ekipa peta na europskoj ljestvici, dok su cure devete te bi (ukoliko ovako ostane) se obje ekipe mogle izravno kvalificirati na Masters-završni turnir ponajboljih ekipa.

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net