• slider01.jpg
  • slider02.jpg

Donosimo vam dijelove članka eminentnog stručnjaka za rukomet na pijesku, Tamasa Neukuma. Njegova sportska biografija uključuje, između ostalog, vođenje Mađarske ženske reprezentacije u rukometu na pijesku (2004.-2006.), vođenje Talijanske ženske reprezentacije u rukometu na pijesku (2007.- ), te prvo mjesto na EBT Mastersu 2006. u muškoj konkurenciji s mađarskom ekipom Axa Beach Stars Budapest (bivši Wintherthur).

Sutra je i službeno zadnji dan ove, za AKRP Zagreb, iznimno uspješne sezone. Naime, 30. rujna računa se kao zadnji dan protekle sezone po EHF-u, što bi značilo da bi uskoro trebala biti objavljena i finalna službena tablica rangiranih ekipa.Trenutna situacija je takva da je muška ekipa peta na europskoj ljestvici, dok su cure devete te bi (ukoliko ovako ostane) se obje ekipe mogle izravno kvalificirati na Masters-završni turnir ponajboljih ekipa.

Današnjim danom unešeni su i posljednji podaci protekle sezone vezane uz klupsku statistiku. Sve praćene kategorije za pojedinog ugrača dostupne su vam u samo par klikova.

Iako je službeni dio pjeskaške sezone iza nas, na red je došlo i odigravanje ponekog prijateljskog turnira. Tako će Akademski klub rukometa na pijesku Detono Zagreb sudjelovati u odigravanju par prijateljskih utakmica ove nedjelje ukoliko to vrijeme bude dopustilo.

S obzirom da je područje rukometa na pijesku relativno neistražena športska disciplina, u narednom vremenu možemo još češće očekivati izlazak znanstvenih istraživanja na ovu temu. U međuvremenu donosimo rad gospodina Bebetsosa i suradnika (u prijevodu gospodične Tee Milić) koji su se pozabavili tematikom ozljeda u našem voljenom športu.

Kontakt podaci

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Prijava / Login

Pokrovitelji

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net