• slider01.jpg
  • slider02.jpg

Imamo priliku popričati s jednim od uspješnijih trenera i poznavatelja rukometa na pijesku u svijetu. Stoga Vas molim da nam se predstavite i da kažete sve svoje dosadašnje uspjehe i postignuća.

 

Nakon 8 dana igranja na vrućem pijesku Balija saznali smo i pobjednike prvih azijskih igara na pijesku. Zlatnim medaljama okrunile su se igračice Kine, dok je Pakistan još jednom pobjedom pokazao da je najbolji na azijskom kontinentu.

 

 

Danas su odigrana polufinala azijskih igara na plaži te se znaju imena onih koji će u borbu za zlato. Priliku za okazivanje da su najbolji imat će ekipe Pakistana i Kuvajta kod muških te Kina i Tajland u ženskoj konkurenciji.

 

Zadnjeg dana kvalifikacijskih utakmica najzanimljiviji susret odigran je između ekipa Katara i Omana, gdje je pobjednik potvrdio prolazak u polufinale prvih azijskih igara na pijesku. Nakon dva izjednačena seta, pobjeda je ipak otišla na stranu reprezentativaca Katra, koji su u raspucavanju bili uspješniji od omanskih kolega

Četvrtog dana Azijskih igara odigrano je i 5 utakmica rukometa na pijesku.

Selekcije Japana i Tajlanda imale su polovičan uspjeh dok je Jordan izgubio u obje konkurencije. Uspješni su bili Kuvajćani u muškoj konkurenciji te ekipe Kineskog Tajpeha i Kine u ženskoj konkurenciji.

Kontakt podaci

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Prijava / Login

Pokrovitelji

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net