• slider01.jpg
  • slider02.jpg

Prvi turnir u novoj EBT sezoni 2008/2009 tradicionalno već treću godinu zaredom održava se u Švicarskom alpskom gradiću Einsiedelnu.

U nastavku Vam donosimo drugi dio teksta prekaljenog reprezentativca Hrvatske i apsolventa Kineziološkog fakulteta , Davora Rokavca. Nadajmo se da će ovaj tekst doprijeti i do pokojeg trenera dvoranskog rukometa.

U prethodnom tekstu kojeg smo objavili u dijelovima (autor: Tamas Neukum) na našoj stranici bilo je govora o usporedbama dvoranske i pjeskaške inačice rukometa. U nadolazećem serijalu donosimo našim dragim čitateljima razmišljanja i stručni pogled na rukomet na pijesku proizašla iz pera jednog od zaslužnijih članova hrvatske reprezentacije, Davora Rokavca, koja je osvojila zlato na Svjetskom prvenstvu odigranom u Cadizu. Autor teksta iza sebe ima blistavu pjeskašku karijeru okrunjenu navedenim zlatom. Ono što je manje poznato je da je dotični ujedno i kondicijski trener hrvatske muške selekcije, plod čijeg rada je (uz izbornika Ostoića) bio vidljiv kod osvajanja zlata. Nadamo se da ćete uživati u slijedećim dijelovima ove fenomenalne priče.

Našim vjernim čitateljima predstavljamo ekipu Axa beach stars Budapest. Razgovarali smo s gospodinom Istvánom Bődyem, jednom od najbitnijih osoba ovog značajnog mađarskog šampoionskog kluba.

 

 

 

Prošlog tjedna su predstavnici tvrtke CHEMO PROFILI i AKRP Zagreb u klupskim prostorijama produžili suradnju započetu prije dvije godine. Nova suradnja dogovorena je za nadolazeću sezonu, s mogućnošću produženja ugovora ukoliko obje strane budu zadovoljne.

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net