• slider01.jpg
  • slider02.jpg

Iako je službeni dio pjeskaške sezone iza nas, na red je došlo i odigravanje ponekog prijateljskog turnira. Tako će Akademski klub rukometa na pijesku Detono Zagreb sudjelovati u odigravanju par prijateljskih utakmica ove nedjelje ukoliko to vrijeme bude dopustilo.

S obzirom da je područje rukometa na pijesku relativno neistražena športska disciplina, u narednom vremenu možemo još češće očekivati izlazak znanstvenih istraživanja na ovu temu. U međuvremenu donosimo rad gospodina Bebetsosa i suradnika (u prijevodu gospodične Tee Milić) koji su se pozabavili tematikom ozljeda u našem voljenom športu.

Španjolska udruga za rukomet na pijesku (ASEBAP) je završila ovogodišnju sezonu te donosim poruku od njihovog predsjednika i kako je on doživio sezonu.

Proteklog vikenda ( 02.08.2008) u organizaciji KRP Dugi Rat odigran je pokazni turnir rukometa na pijesku, Galeb 2008. Na turniru je sudjelovalo 6 ekipa (4 muške i 2 ženske). Iako je turnir bio pokazni, natjecateljskog duha nije nedostajalo. Posjetitelji Kampa Galeb u Omišu, u predivnom ambijentu mogli su guštat u atraktivnim pogocima, piruetama, cepelinima...

Ovoga vikenda ekipe AKRP Detono Zagreb putuju na posljednji turnir u ovoj sezoni, na pokazni turnir Galeb 2008 koji će se održati u subotu, 2.8.2008 od 14 sati u Omišu.

Kontakt podaci

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Prijava / Login

Pokrovitelji

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net