• slider01.jpg
  • slider02.jpg

Letenye 2008
Ovog se vikenda mala ekspedicija uputila u Letenye i vratila sa peharom i srebrnim medaljama.
Kažem mala jer je bila sastavljana od svega 7 igrača muške ekipe (Zoki, Požeg, Malba, Magy, Marko, Miki, Matan), i tri ženska člana stručnog stožera (Neve, Tanja i Marija).

U ponedjeljak 7.7. nema treninga na Jarunu jer se u tom terminu održava kondicioni trening povodom konačnog diplomiranja drage vam kolegice i suigračice, čija obrana diplome više nije kao penzija (evo sad će, evo sad ćeLaughing), nego je fiksno dogovoren termin i od 13:00 nadalje vas očekujem u što većem broju u prostorijama kantine u dvorištu Biološkog odsjeka PMFa, Medulićeva neki broj-ulaz u dvorište nasuprot kafića Drugi otok ili kroz fakultet, Rooseveltov trg 6!!Pozdrav i do viđenja!Tina D.

4.7.2008 reprezentacija Hrvatske u rukometu na pijesku odlazi na završni dio priprema u španjolski Algeciras, gdje će se održati turnir reprezentacija na kojima će, uz naše reprezentacije, nastupati i Egipat, Brazil, Urugvaj, Srbija te domaćin Španjolska.

Proteklog vikenda odigran je drugi od ukupno tri turnira koji su ove godine u sustavu Prvenstva Hrvatske u rukometu na pijesku. Najviše su pokazali rukometaši aktualnog prvaka Dugog Rata u muškoj te Trešnja kluba u ženskoj konkurenciji.

Sport FestDanas u Crikvenici započinju dani sporta i zabave Sport FEST, koji traju od 27. lipnja do 6. srpnja. U sklopu ove manifestacije u Sport Fest Areni održat će se i drugi u nizu hrvatskih EBT turnira, Crikvenica Open 2008.

Osim samog turnira, organizator je ove godine pripremio i dodatne sadržaje pa će se tako u petak 27.6. od 21 sat u KATAKA COCTAIL baru u Crikvenici, održati izbor miss i mistera cro beachhandball toura EBT CRO 2008.

U subotu u 20,30 sati koncert na otvorenome Nene Belana i Marijana Bana, a poslije koncerta tulum do jutarnjih sati u restoran baru SABBIA.

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net