• slider01.jpg
  • slider02.jpg

Proteklog vikenda odigran je drugi od ukupno tri turnira koji su ove godine u sustavu Prvenstva Hrvatske u rukometu na pijesku. Najviše su pokazali rukometaši aktualnog prvaka Dugog Rata u muškoj te Trešnja kluba u ženskoj konkurenciji.

Sport FestDanas u Crikvenici započinju dani sporta i zabave Sport FEST, koji traju od 27. lipnja do 6. srpnja. U sklopu ove manifestacije u Sport Fest Areni održat će se i drugi u nizu hrvatskih EBT turnira, Crikvenica Open 2008.

Osim samog turnira, organizator je ove godine pripremio i dodatne sadržaje pa će se tako u petak 27.6. od 21 sat u KATAKA COCTAIL baru u Crikvenici, održati izbor miss i mistera cro beachhandball toura EBT CRO 2008.

U subotu u 20,30 sati koncert na otvorenome Nene Belana i Marijana Bana, a poslije koncerta tulum do jutarnjih sati u restoran baru SABBIA.

Sutra osim treninga koji je na rasporedu u 8 sati ujutro, muška ekipa Detono Zagreba ima dogovorenu prijateljsku utakmicu u 18.00 s reprezentacijom Hrvatske. Odabranici izbornika Siniše Ostoića će tako imati priliku odmjeriti snagu s našima te se nadam da ćemo se okupiti u što jačem i boljem sastavu.
Napominjem da utakmica počinje u 18.00 stoga molim sve muške članove AKRP Detono Zagreb da dođu na igralište rukometa na pijesku u 17.30 najkasnije kako bi se stigli zagrijati i istegnuti.
Pozdrav svima i vidimo se ujutro - nadam se u što većem broju.

Na EBT turniru "Beach Trophy '08" u austrijskom Tullnu, bez izgubljene utakmice, članovi kluba Detono Zagreb u obje su konkurencije odnijeli naslove najboljih u konkurenciji 13 ženskih te 24 muška kluba iz Austrije, Hrvatske, Njemačke, Litve i Slovačke, te su u najbolje golmane i igrače turnira također izabrani igrači Detono Zagreba.

Beach Handball TullnNarednog vikenda će Akademski klub rukometa na pijesku Detono Zagreb sudjelovati na međunarodnom turniru koji će se održati u austrijskom Tullnu, malenom mjestu pored Beča.

 

Kontakt podaci

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Prijava / Login

Pokrovitelji

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net