• slider01.jpg
  • slider02.jpg
Sutra osim treninga koji je na rasporedu u 8 sati ujutro, muška ekipa Detono Zagreba ima dogovorenu prijateljsku utakmicu u 18.00 s reprezentacijom Hrvatske. Odabranici izbornika Siniše Ostoića će tako imati priliku odmjeriti snagu s našima te se nadam da ćemo se okupiti u što jačem i boljem sastavu.
Napominjem da utakmica počinje u 18.00 stoga molim sve muške članove AKRP Detono Zagreb da dođu na igralište rukometa na pijesku u 17.30 najkasnije kako bi se stigli zagrijati i istegnuti.
Pozdrav svima i vidimo se ujutro - nadam se u što većem broju.

Na EBT turniru "Beach Trophy '08" u austrijskom Tullnu, bez izgubljene utakmice, članovi kluba Detono Zagreb u obje su konkurencije odnijeli naslove najboljih u konkurenciji 13 ženskih te 24 muška kluba iz Austrije, Hrvatske, Njemačke, Litve i Slovačke, te su u najbolje golmane i igrače turnira također izabrani igrači Detono Zagreba.

Beach Handball TullnNarednog vikenda će Akademski klub rukometa na pijesku Detono Zagreb sudjelovati na međunarodnom turniru koji će se održati u austrijskom Tullnu, malenom mjestu pored Beča.

 


Masters, 5. mjesto?! Jel to neka zabuna?! Jer ovaj vikend Zagreb je pao-mađarska repka, Golden Ballsi, Let Cepelini i još puno velikih imena osjetili su kako pijesak može biti gorak kad naši dečki igraju svoju igru u najjačem sastavu!!!

 


Proteklog vikenda na terenima športsko rekreacijskog centra Jarun odigran turnir u rukometu na pijesku- Zagreb open.

Uz sudjelovanje 17 muških i 7 ženskih ekipa ovogodišnji Zagreb open nije oborio rekord u broju prijavljenih ekipa, no kvalitetom je zasigurno ostao na prošlogodišnjoj razini. S obzirom da je turnir u sustavu Prvenstva Hrvatske, na turniru su nastupili svi važniji klubovi rukometa na pijesku u našoj zemlji. Jačoj konkurenciji pridonio je i dolazak mađarske reprezentacije, kojoj je turnir ovakve jačine izvrsno poslužio kao pripreme za predstojeće Svjetsko prvenstvo u Cadizu.

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net