• slider01.jpg
  • slider02.jpg

S obzirom na vremensku prognozu te uzevši u obzir natopljenost terena za rukomet na pijesku, danas neće biti treniga na Jarunu. Slijedeći trening za sve zainteresirane je u subotu u 15.30, te u nedjelju u isto vrijeme (15.30).

Za daljnje informacije glede ovih termina svi zainteresirani se mogu obratiti gospodinu Ivanu Vrnogi na 098 9585002

Dragi moji prijatelji, suigrači i ostali posjetitelji naše stranice! Dobio sam zadatak napisati «referat» o Španjolskoj, ne znam zašto baš o toj zemlji, ali dobro... Šalu na stranu. U Španjolskoj, točnije u Valenciji se ovog lipnja održava Masters (turnir na kojem snage odmjeravaju najbolje europske ekipe iz prošle godine), a na kojem će naša ekipa ponosno braniti boje Hrvatske i Zagreba (već drugu godinu zaredom). Odmah na početku istaknuo bih atraktivnost zemlje u kojoj se održava ovogodišnji Masters, a što potvrđuje broj putnika (sektaša), ali i nešto bitniji podatak da je Španjolsku 2003. godine posjetilo 82.5 milijuna stranih turista po čemu je najveća zemlja pirenejskog poluotoka ujedno i najposjećenija zemlja svijeta. Zadnje 3, 4 godine došlo je do blagog opadanja broja turista ili bolje rečeno stagnacije koja je razlog prezasićenosti, najvećim dijelom obale, masovnosti i betonizacije, ali ništa strašno, mi taj trend ovog lipnja mijenjamo!

NEWDragi posjetitlji,

pred vama je novi portal AKRP Detono Zagreb.

Osim lakše administracije za urednike portala, pojavile su se i novosti i promjene koje ćete s vremenom i sami primijetiti.

Nadamo se da će iskustvo surfanja našim stranicama biti ugodno :)

Današnjim povratkom iz Njemačke AKRP Detono Zagreb bogatiji je za još jedan izniman postignut rezultat na međunarodnoj sceni. Cure su u neizvjesnoj završnici finala, uz nedostatak sreće ipak bile druge.

Nešto manje od mjesec dana poznata je većina pojedinosti vezana uz najveći turnir klupskog rukometa na pijesku-Masters.

Kontakt podaci

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Prijava / Login

Pokrovitelji

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net