• slider01.jpg
  • slider02.jpg

Da, upravo tako, neki su se naspavali, neki nisu, neki uče, neki rade, a neki već opasno treniraju za turnire Prvenstva Hrvatske jer već ovih dana igraju se tekme na domaćem terenu - u tijeku je Zagreb Open.

Danas je na službenu klupsku mail adresu stigla satnica i raspored prvog u nizu domaćih turnira - Zagreb opena. Stoga u potpunosti prenosimo cijeli mail kako ne bi došlo do zabune tijekom odigravanja istog.

Ola para todos!!! Nisam sigurna da li se tako piše, ali više nije ni bitno jer smo napustili Španjolsku i na putu smo doma, a u vremenu kad ovo bude na stranici, dakle sada kada vi to čitate već smo se odmorili od puta i vratili svojim svakodnevnim obavezama u svakodnevnom životu Cool...

S obzirom na vremensku prognozu te uzevši u obzir natopljenost terena za rukomet na pijesku, danas neće biti treniga na Jarunu. Slijedeći trening za sve zainteresirane je u subotu u 15.30, te u nedjelju u isto vrijeme (15.30).

Za daljnje informacije glede ovih termina svi zainteresirani se mogu obratiti gospodinu Ivanu Vrnogi na 098 9585002

Dragi moji prijatelji, suigrači i ostali posjetitelji naše stranice! Dobio sam zadatak napisati «referat» o Španjolskoj, ne znam zašto baš o toj zemlji, ali dobro... Šalu na stranu. U Španjolskoj, točnije u Valenciji se ovog lipnja održava Masters (turnir na kojem snage odmjeravaju najbolje europske ekipe iz prošle godine), a na kojem će naša ekipa ponosno braniti boje Hrvatske i Zagreba (već drugu godinu zaredom). Odmah na početku istaknuo bih atraktivnost zemlje u kojoj se održava ovogodišnji Masters, a što potvrđuje broj putnika (sektaša), ali i nešto bitniji podatak da je Španjolsku 2003. godine posjetilo 82.5 milijuna stranih turista po čemu je najveća zemlja pirenejskog poluotoka ujedno i najposjećenija zemlja svijeta. Zadnje 3, 4 godine došlo je do blagog opadanja broja turista ili bolje rečeno stagnacije koja je razlog prezasićenosti, najvećim dijelom obale, masovnosti i betonizacije, ali ništa strašno, mi taj trend ovog lipnja mijenjamo!

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net