• slider01.jpg
  • slider02.jpg

U nastavku teksta donosimo kratak osvrt utakmice odigrane u nedjelju. Vrlo rano su počele optužbe na račun sudaca. Tekst prenosimo iz Jakarta post novina.

Indonezijska selekcija rukometa na pijesku optužila je suce za donošenje krivih odluka na njihovu štetu tijekom nedjeljne utakmice s Kuvajtom.

 

Danas počinju prve azijske igre na plaži (u nastavku ABG, od engl. Asian beach games) koje će se održati u Baliju u Indoneziji. ABG obuhvaćaju mnoge sportove na pijesku i u vodi od kojih je nama najzanimljiviji rukomet na pijesku.

 

Prvog dana azijskih igara na plaži odigrane su i prve utakmice rukometa na pijesku. Tako je kod muških u skupini A Katar otvorio glatkom pobjedom protiv Japana od 2:0 u setovima. U ženskoj se konkurenciji već nakon prvih utakmica do pobjednika moralo doći raspucavanjem. Više sreće i znanja u raspucavanju imale su reprezentativke Tajlanda koje su pobjedile Japan, te ekipa Jordana koja je nadjačala Hong Kong.

Prije dva dana EHF je na svojim službenim stranicama objavio konačnu tablicu te poredak za proteklu sezonu. Prema njoj je vidljivo da je muška ekipa Detono Zagreba ostvarila dosad najbolji plasman u povijesti svog postojanja, dok su cure također zauzele izvrsno mjesto u konačnom poretku.

 

Slijedi drugi dio članka kojeg je napisao cijenjeni Tamas Neukum. U ovom dijelu radit će se analiza rukometa na pijesku kroz uloge vratara, taktiku obrane i napada itd...

Kontakt podaci

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Prijava / Login

Pokrovitelji

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net