• slider01.jpg
  • slider02.jpg

Sutra (28.02.2009) u 17.25 Rukometni klub CO Zagreb igra odlučujuću utakmicu u borbi za četvrtfinale s francuskim ligašem Chambery Savoie. Pozivaju se svi zainterisirani članovi kluba da dođu pogledati utakmicu u Caffe bar Time out. Slavlje (nadamo se) poslije tekme bit će začinjeno organiziranim partyem u spomentum kafiću gdje će cijene pića biti dosta povoljne(više u komentaru ispod). Također, bit će govora i o Mastersu pa se nadam da se vidimo u što većem broju.

Od 23. do 28. lipnja ove godine u norveškom gradu Larviku održat će se šesto po redu Europsko prvenstvo u rukometu na pijesku. Za početak treba reći nešto o zemlji i gradu domaćinu.

Sinoć je u dvorani Prirodoslovno-matematičkog fakulteta održana treća redovna skupština Akademskog kluba rukometa na pijesku Zagreb. Sukladno točkama dnevnog reda rješavala su se tako pitanja nakupljana u protekloj godini. Nakon sat i pol zasjedanja, Skupština je donijela par odluka potrebnih daljnjem razvoju i unaprijeđenju kluba.

Krajem 2008. godine Povjerenstvo EHF-a za rukomet na pijesku dodijelilo je organizaciju slijedećeg klupskog prvenstva (Mastersa) Grčkoj. Tako će 6. EBT Masters Finals organizirati EHF u suradnji sa Meliti Cup / GRE koji će se održati na grčkom otoku Krfu 30.-31.5.2009. U nastavku prenosimo i malo zanimljivosti o mjestu održavanja, preuzetih iz brošure koju je organizator poslao na klupsku adresu e-pošte.

U ime svih članova AKRP Zagreb koji volontiraju i pomažu u organizaciji SP koje se ovih dana održava u Hrvatskoj, želim čestitati našim igračima i reprezentaciji na izvrsnom pobjedničkom nizu. Također im želim da do kraja prvenstva nastave u ovom ritmu i uzmu ono što im zalaganjem, trudom, kvalitetom i ponašanjem i pripada.

Svaka čast našim Kaubojima i samo tako nastavite.

Kontakt podaci

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Prijava / Login

Pokrovitelji

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net