• slider01.jpg
  • slider02.jpg

AKRP Detono Zagreb

Momčad Akademskog kluba rukometa na pijesku Detono Zagreb, osvojila je prvo mjesto na European Beach Tour Masters Cupu, najprestižnijem europskom turniru u rukometu na pijesku, koji se proteklog vikenda održavao na grčkom otoku Krfu.

Jedini hrvatski predstavnik u odabranom društvu osam najboljih europskih momčadi u finalnom je susretu svladao španjolsku momčad Balonmano Playa Barbate sa 2:0 u setovima (23:17; 27:20), ostvarivši tako najveći uspjeh u povijesti kluba!

Rukometašice i rukometaši Akademskog kluba rukometa na pijesku Detono Zagreb u srijedu ujutro krenuli su put grčkog otoka Krfa, gdje će se 30. i 31. svibnja održati završni European Beach Tour Masters Cup, najvažniji europski klupski turnir rukometa na pijesku.
20 igračica i igrača, „pojačani“ otprilike istim brojem navijača i prijatelja kluba, sa velikim optimizmom i velikim očekivanjima zaputili su se na ovaj turnir, a to se posebice odnosi na mušku ekipu Detona, koja se nada bitno boljem plasmanu od prošlogodišnjeg petog mjesta, osvojenog na Mastersu održanom u španjolskoj Valenciji.
Rukometna ekspedicija poslijepodne je pristigla u Veneciju, odakle se trajektom zaputila prema Krfu, gdje bi trebala stići u četvrtak oko 22 sata...
Treba napomenuti kako će se utakmice ovogodišnjeg Mastersa moći pratiti preko livestreaminga, na web stranici www.meliticup.gr.

Meliticup 09Ovog vikenda grčki otok Krf će postati poprištem gdje će se susresti ponajbolje ekipe Starog kontinenta u rukometu na pijesku. Na ovom izuzetno cijenjenom natjecanju boje Hrvatske predstavljat će i muška i ženska ekipa Akademskog kluba rukometa na pijesku Detono Zagreb.
Naime, obje naše ekipe su, na temelju prošlogodišnjih rezultata, ostvarile pravo sudjelovanja na Mastersu. U nastavku teksta donijet ćemo i kratak pregled ostalih ekipa.


Imali smo priliku popričati s gospodinom Nikosom Perrosom, jednom od glavnih organizatora predstojećeg Mastersa koji će se za dva tjedna održati u Grčkoj na otoku Krfu. U nastavku možete pročitati njegova razmišljanja o samom natjecanju kao i o rukometu na pijesku općenito.Uživajte.

U nastavku donosimo intervju s gdinom Peter Fröschlom, alfom i omegom ovog sporta i EHF-ovom povjereniku za sva pitanja vezana za pijesak.Uživajte.

Kontakt podaci

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Prijava / Login

Pokrovitelji

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net