• slider01.jpg
  • slider02.jpg

U finalu 6. Europskog prvenstva u rukometu na pijesku, koje se odvijalo proteklih tjedan dana na plažama norveškog Larvika, ruski reprezentativci nisu uspjeli obraniti naslov europskog prvaka. U finalnoj utakmici hrvatski su reprezentativci osvojili oba seta, te su naslovu svjetskog prvaka pridodali i onaj europskog. Čestitke dečkima!
Zlatni dečki su: Luka Bumbak, Josip Šandrk, Ivan Jurić, Hrvoje Horvat, Mladen Paradžik, Krešimir Malbašić, Drago Vojnović, Hrvoje Biuklić, Davor Rokavec, Ninoslav Pavelić.

Djevojke su u utakmici za treće mjesto savladale ekipu Ukrajine, također osvojivši oba seta, i time osigurale brončanu medalju.
Brončane su djevojke: Dubravka Bukovina, Marina Bazzeo, Irena Tomašić, Željka Vidović, Josipa Grebenar, Snježana Botica, Melita Jug, Ivana Lovrić, Vlatka Šamarinec, Jelena Vidović.

Predzadnjeg dana europskog prvenstva u Norveškoj, hrvatske reprezentacije potvrdile su vlastita predviđanja te su se plasirali u polufinale ovog natjecanja.

Četvrtog dana europskog prvenstva u rukometu na pijesku odigrane su i zadnje utakmice u grupi koje su odredile poredak te samim time i četvrtfinalne parove. Tako će se naše djevojke za polufinale boriti s Dankinjama, dok će muški odmjeriti snage s Poljacima.

Ekipama Hrvatske danas rezultatski nije bio uspješan dan. I djevojke i dečki upisali su tijesne poraze nakon raspucavanja.

Trećeg dana europskog prvenstva muška ekipa odigrala je zadnju utakmicu u skupini protiv uvijek neugodnog protivnika-Mađarske.

Drugog dana europskog prvenstva u rukometu na pijesku hrvatske selekcije imale su polovičan uspjeh. Iako su zabilježene pobjede, danas je došlo i do prvih poraza naših selekcija.

Kontakt podaci

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Prijava / Login

Pokrovitelji

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net