• slider01.jpg
  • slider02.jpg

AKRP Zagreb će 28.3.2009. otpočeti s pripremama za nadolazeću sezonu. Okupljanje svih članova zbit će se na igralištu za rukomet na pijesku (veliko jezero) na Jarunu, tj. tamo gdje su i prethodnih godina održavana sva značajnija natjecanja u ovom športu. Stoga pozivam sve članove Kluba kao i igračice i igrače koji se žele baviti rukometom na pijesku da dođu u subotu u 12.00 na igralište na Jarunu. U tom terminu je predviđen lagani međusobni turnir, kao uvertira "pravim pripremama" koje počinju slijedećeg ponedjeljka. Svi su dobrodošli. Nakon turnira tj. međusobnog odigravnja utakmica predviđeno je i druženje te upoznavanje novih članova. Molim sve zainteresirane da potvrde svoj (ne)dolazak kako bi se mogli što bolje isplanirati.

Unaprijed hvala i veselim se početku nove sezone.

Trener AKRP Zagreb- Igor Požeg

Pred sam početak priprema Akademskog kluba rukometa na pijesku Zagreb Uprava kluba odlučila je da će se 22.03.2009. preurediti klupske prostorije. Naime, uslijed nabavke novog namještaja i tehničke opreme, dosadašnja prostorija postala je premalena za sve klupske aktivnosti i potrebe te će se preseliti u veći prostor. Na taj način će dosad osvojeni pehari napokon pronaći svoje stalno mjesto.

Grčki otok Krf, točnije, krfska općina Meliti-Issos, bit će od 28. do 31. svibnja 2009. domaćin finalnog Mastersa EBT-a (European Beach Handball Tour). Najvažniji europski klupski turnir rukometa na pijesku ujedno će predstavljati odličnu priliku za održavanje niza praktično-edukacijskih seminara, koji će biti organizirani od strane EHF-ova Povjerenstva za rukomet na pijesku i EHF CAN-a (EHF Competence Academy & Network).

Pripremili smo poseban intervju s jednim od najboljih njemačkih igrača rukometa na pijesku. U ostatku teksta možete pročitati nešto o gosp. Felixu Wackeru i njegovim razmišljanjima o rukometu na pijesku.

Kontakt podaci

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Prijava / Login

Pokrovitelji

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net