• slider01.jpg
  • slider02.jpg

Članica AKRP Zagreb. Maja Majstorović razgovarala je s igračem aktualnog klupskog muškog europskog prvaka, Fernandom Gallegom. U nastavku možete pročitati intervju.Uživajte.
1. Prvo bih ti se htjela zahvaliti što si odvojio malo vremena za ovaj razgovor. Molim te, reci nam nešto o sebi u par riječi.

„Pozdrav svima! Zovem se Fernando Gallego ( Nano ), rođen sam  18.06.1985. godine i dolazim iz Španjolske. Igram na poziciji markera za klub Balonmano Playa Alcalá te... 

Nekoliko dana nakon što je završilo Američko prvenstvo u rukometu na pijesku Urugvajska reprezentacija vratila se kući s odličnim rezultatima.

Američko prvenstvo u rukometu na pijesku („Panamericano de Beach Handball 2014“) održalo se od 19. do 23. veljače 2014. u Asunciónu, Paragvaj. Sudjelovale su sljedeće nacije u obje konkurencije: Brazil, Argentina, Urugvaj, Mexico, Venezuela i Paragvaj.

19.2.2014. u prostorijama Prirodoslovno-matematičkog fakulteta, Bijenička 30, održana je treća Izborna Skupština AKRP Zagreb. Na trećoj Izbornoj Skupštini došlo je i do promjene predsjednika te je tako dipl.ing. Matija Šulc, dobio prigodu nastaviti uspješnim stopama njegovog prethodnika, prof. Zorana Glavočića.

Širenje rukometa na pijesku i pozicioniranje na globalnoj svjetskoj karti doživjelo je još jedan korak unaprijed. U periodu od 13.2.-16.2.2014. se u Australiji održavalo nacionalno prvenstvo, gdje su timovi i igrači iz cijele zemlje mogli pokazati svoje vještine.

Poštovani članovi i prijatelji Kluba, Predsjedništvo Kluba donijelo je na sjednici održanoj 23.1.2014. odluku o sazivanju Skupštine. U ime Predsjedništva, pozivam Vas na 3. Izbornu Skupštinu Akademskog kluba rukometa na pijesku Zagreb, koja će se održati u srijedu, 19.2.2014. u 18.00 sati na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu - Matematički odsjek, Bijenička cesta 30dvorana 001. Molim da se odazovete Skupštini i time uveličate ovaj događaj. 

Kontakt podaci

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Prijava / Login

Pokrovitelji

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net