• slider01.jpg
  • slider02.jpg

Pozivaju se svi članovi i prijatelji AKRP Zagreb na otvaranje nove sezone rukometa na pijesku, koje će se zbiti 29.3.2015.  u periodu od 13:00-17:00 h. Predviđeno je uređenje terena te uvodni trening za otvorenje sezone. Svi su dobrodošli.

Što se tiče uređenja terena- ovim putem pozivamo sve zainteresirane koji su voljni pripomoći uređenju da dođu na igrališta za rukomet na pijesku ŠRC Jarun (Veliko jezero) u nedjelju 29.3. od 13-17, kako bi preuredili pijesak, očistili zaraslu travu i obavili osnovne radnje, kako bi igralište postalo funkcionalno. Također, molimo sve zainteresirane da se jave putem e-pošte na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili putem mobitela na 0958136286, kako bi dogovorili što je od alata (lopate, štihače, grablje) potrebno ponijeti. Nadam se da se vidimo  u što većem broju.

Akademski klub rukometa na pijesku sudjelovat će sredinom travnja na pokaznom turniru u poljskom Krakowu, gdje su muška i ženska ekipa zagrebačke ekipe pozvani  kako bi demonstrirali rukomet na pijesku na sveučilištu.

Ključna osoba, organizator te glavni realizator ove ideje je Adriana Chowańska, studentica koja je prošle godine bila na razmjeni u Hrvatskoj, gdje se i upoznala s ovim atraktivnim sportom. Također Adriana je odigrala nekoliko turnira za naš Klub gdje se dodatno sprijateljila s igračicama i igračima.

Poštovani članovi i prijatelji Akademskog kluba rukometa na pijesku Zagreb. Pozivamo Vas na jubilarnu desetu Skupštinu AKRP Zagreb, koja će se održati 27.2. 2015. s početkom u 18:00 sati. Mjesto održavanja je već tradicionalno: zgrada Prirodoslovno-matematičkog fakulteta, Bijenička 30, dvorana A001.

Molimo sve članove te one koji to žele postati da dođu u navedenom periodu. Nakon formalnog dijela i obrađenih točaka dnevnog reda, kojeg možete pronaći OVDJE, uslijedit će zakuska te druženje. Svi su dobrodošli.

Djevojke Detono Zagreba su nakon prethodne prve pozicije u grupi, u jutarnjem terminu u polufinalu snage odmjerile protiv talijanskih predstavnica, ekipe FIGH Esercito Futuro Roma te su se nakon  pobjede od 2:0 (14:12, 17:11), plasirale u finale gdje ih je čekao norveški predstavnik, ekipa Skrim Kronberga. U polufinalnom ogledu posebno se istaknula obrambena formacija predvođena Mirtom Šimić te Romanom Domjančić. Finalni ogled donosi nešto nervozniju igru hrvatskih predstavnica te  se protivnik na početku seta odvaja na 4-6 razlike te održava postignutu prednost do kraja. Drugi set, u potpunoj suprotnosti prvom, donosi odličnu igru Detonatorica na obje strane terena te samim time i uvjerljivu pobjedu, što je utakmicu odvelo u rulet raspucavanja. Nakon serije od pet šuteva, s(p)retnije su bile djevojke iz Norveške što im donosi prvi veliki klupski europski trofej.

Sjajne vijesti stižu nam sa španjolskog Kanarskog otočja, mjesta na kojem je u tijeku završnica Eurokupa prvaka u rukometu na pijesku. Detono Zagreb je, naime, u obje konkurencije osigurao polufinale te će se sutra izravno uključiti u borbu za medalje.

Djevojke su nakon dvije uvodne pobjede protiv predstavnica iz Poljske te Portugala svladale i aktualne europske prvakinje, ekipu OVB Beach girls te na taj način osigurali polufinale, koje će se igrati u nedjelju, 2.11.2014. u prijepodnevnom terminu. Potom su u borbi za prvo mjesto pale i njemačke predstavnice, čime su Detonatorice osigurale bolju startnu poziciju. Prilikom grupne faze natjecanja, najviše se istaknula vratarka Lea Biloglav s prosjekom od 11 obrana po utakmici.

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net