• slider01.jpg
  • slider02.jpg

U godišnjem periodu u kojem je glavnina Starog kontinenta okovana hladnoćom, a većina ljudi odmara u svojim toplim domovima ili po zimskim odredištima, Akademskom klubu rukometa na pijesku Detono Zagreb započinje natjecateljska sezona. Švicarski grad Einsiedeln ugostit će ponajbolje pjeskaše na  novogodišnjem  turniru u rukometu na pijesku, koji će se održati od 3.1.-6.1.2014.

Organizacija panameričkih igara u rukometu na pijesku dodijeljena je Paragvaju. Ova južnoamerička država bez izlaza na more tako će od 18.2.-23.2.2014.  ugostiti najbolje pjeskaše južnoameričkog kontinenta. Vrijedi napomenuti kako će ovo prvenstvo ujedno biti i kvalifikacijsko za nadolazeće Svjetsko prvenstvo koje će se održati u Brazilu početkom kolovoza. Cijeli događaj održat će se u blizini Asunciona, glavnog paragvajskog grada, u 14 km udaljenom  mondenom turističkom odredištu smještenom na rijeci Paragvaj. 

U ime AKRP Detono Zagreb, Mladen Paradžik razgovarao je s Urošem Hočevarom, poznatim fotografom i sudionikom svih značajnijih natjecanja u rukometu na pijesku u posljednje vrijeme. Razlog zbog kojeg razgovaramo s Urošem je nedavno objavljena knjiga "Moments in time" koja je nedavno objavljena i sadrži pregršt fotografija čiji ste potpisnik. Za početak, predstavite se, Tko ste, gdje radite, otkud interes za ovaj sport.               Foto: Matej Leskovšek

Iako je prošlo otprilike dva mjeseca od završetka Svjetskih igara održanih u kolumbijskom gradu Cali, ovakve razgovore definitivno vrijedi poslušati i ovoliko vremena nakon samog natjecanja. Pogledajte što je gdin Joachim Gossow, CEO (Chief executive officer) Međunarodne  federacije Svjetskih Igara (IWGA) rekao na temu i uspjeh rukometa na pijesku.

Na EHF-ovom kongresu 2012, član Komisije za rukomet na pijesku, Ole R. Jørstad, izabran je za rukovodećeg čovjeka europskog rukometa na pijesku.Također, prateći korake svog prethodnika, na temelju navedene pozicije osigurano mu je mjesto i u Izvršnom odboru EHF-a. Na tragu  izjave gdina  Jørstada u vezi osnivanja novog natjecanja, date za vrijeme europskog prvenstva održanog u danskom Randersu, bhc-zagreb.com je dogovorio razgovor s jednom od najrelevantnijih osoba europskog rukometa na pijesku.

Kontakt podaci

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Prijava / Login

Sponzori

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net