• jarunkup.jpg

AKRP Zagreb, organizator turnira Jarun kup 2015 ponosan je što može potvrditi sudjelovanje sljedećih službenih osoba na  turniru europske serije rukometa na pijesku. U ovom trenu Org. odbor može potvrditi kako je šest EBT sudaca te tri delegata prihvatilo pozivnicu te tako postalo dijelom Jarun kupa. Radi se o osobama koje iza sebe imaju pregršt iskustva prikupljenog na najvećim natjecanjima rukometa na pijesku. To su

Suci:

Dario Rupčić
Ivica Botinčan
Dunja Janton
Gabor Szilvasi
David Palkovits
Lena Gojavić

Delegates:

Nevena Krajcar
Siniša Ostoić
Tomislav Lukić

U sljedećih nekoliko tjedana probat ćemo ih predstaviti putem intervjua na našoj stranici.

Djelomično i zbog navedenih osoba (te zbog dodatnih ispunjenih uvjeta), EBT turnir Jarun kup će u svom prvom europskom izdanju imati već popriličan broj bodova (118+19 organizacijskih bodova).

Postanite i Vi dijelom naše ljetne priče.

Početkom svibnja 2015. godine započet će osmo izdaje turnira Jarun kup, s razlikom što će ovogodišnje izdanje biti ujedno i prvo koje će se odigrati u sustavu europskih turnira rukometa na pijesku (European beach handball tour). Uzevši u obzir činjenicu kako je svako izdanje turnira organizacijski bilo bolje od prethodnog, Organizacijski odbor turnira odlučio je uvrstiti turnir u službeno natjecanje pod okriljem Europske rukometne federacije.

Tom prigodom je predsjednik Akademskog kluba rukometa na pijesku Zagreb te ujedno i Organizacijskog odbora natjecanja, Matija Šulc komentirao ovaj događaj: Ovo je odlična stvar za sve ekipe u sklopu EBT prvenstva. Na ovaj način se sezona europskih turnira (ne računajući dvoranski turnir u Einsiedelnu) produžila od svibnja do studenog. Također, mislim da je ovo sjajna prilika za sve ekipe koje su se kvalificirale na završni EBT Masters finals turnir da započnu s pripremama te se dobro uigraju za nadolazeću završnicu turnira. Ovom prigodom koristim priliku pozvati sve zainteresirane ekipe neka se prijave putem službene stranice te na taj način postanu dijelom naše ljetne priče.

U periodu od 1.-3.5. 2015. odigrat će se Jarun kup 2015, osmi po redu turnir u rukometu na pijesku u organizaciji Akademskog kluba rukometa na pijesku Zagreb. Najveći hrvatski turnir tako će ugostiti najbolje hrvatske pjeskašice i pjeskaše te međunarodne renomirane ekipe i time otvoriti novu pjeskašku sezonu u Hrvatskoj. Prošlogodišnjih 400ak natjecatelja i preko 50 prijavljenih ekipa u seniorskoj i juniorskoj (muškoj i ženskoj) konkurenciji jamstvo su uspjeha i ovogodišnjeg izdanja turnira. Ukoliko želite uživo osjetiti čari rukometa na pijesku posjetite u navedenom periodu terene za rukomet na pijesku na obalama Velikog jezera ŠRC Jarun. Cjelodnevni program s mnogo atrakcija obećava kvalitetnu igru i dobru zabavu. Vrijedi napomenuti kako se svi mogu prijaviti i sudjelovati bez obzira na prethodno iskustvo igranja. Također, između muškog i ženskog finala održat će se sad već tradicionalno natjecanje za najatraktivniji potez turnira. Svim gledaocima dijelit će se i promotivni materijali naših sponzora te ulaznice za Players party, koji će se održati tijekom turnira. Kotizacija za turnir iznosi 400 kn do 25.3. (rana registracija), a nakon toga iznosi 600 kn. Više informacija o samom turniru, kao i prijavama (krajnji rok prijave je do 25.4.2015. do ponoći) možete pronaći na službenoj stranici turnira - www.JarunCup.com. Jarun kup - VAŠA LJETNA PRIČA.
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net