• jarunkup.jpg

Organizacijski odbor OVB kupa drugu godinu zaredom priređuje player's party u Beach baru na Jarunu pokraj terena za rukomet na pijesku. Party će se održati u petak, 29.4.  s početkom u 22 sata. Uz svaku kupljenu pivu, medica ili borovička gratis. Vidimo se!!

U zagrebačkom klubu Shamballa večeras su nakon 21 sati izvučene skupine OVB Kupa 2011.

Na najboljem sportskom portalu osvanula je nagradna igra pjeskaške tematike. Tko se želi okušati, može to i napraviti na adresi: http://www.hrsport.net/vijesti/416655/ostali-sportovi/nagradna-igra-ovb-kup-2011

U srijedu, 27.4.2011. s početkom u 21.00 h u predvorju noćnog kluba Shamballa održat će se izvlačenje skupina za predstojeći turnir OVB Kup 2011. Molimo sve predstavnike ekipa te sve zainteresirane da prisustvuju navedenom događaju. Ovim putem obavještavaju se zainteresirane ekipe koje se još nisu prijavile da se prijave primaju do utroka (26.4.) do 24.00.

U emisiji Muskulfiber na 100.5, danas će gostovati član Org. Odbora OVB Kupa 2011, Igor Požeg, te predstavnica igračica AKRP Zagreb, gđica Tea Milić. Pričat će se naravno o rukometu na pijesku, te će usput biti i nagradna igra za slušatelje s najboljim znanjem iz predmeta RNP. Stoga, od 15.10 h naćulite svoje uši i hvatajte frekvenciju 100.5 (ili putem web-streaminga ), držite telefon u ruci, a prsti na rukama neka Vam budu u niskom startu. Zovite i možda baš Vi osvojite vrijedne Persil poklon pakete.

Ukoliko niste imali priliku poslušati uživo, navedeno gostovanje možete skinuti i poslušati OVDJE

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net