• jarunkup.jpg

altNa turniru koji će se održati 1.5.-2.5.2010. bit će i TV signala. Naime državna televizija je upravo potvrdila sudjelovanje u ovom projektu te će osigurati novinarsku ekipu koja će doći snimiti reportažu o samom turniru za vrijeme finalnih utakmica koje će se odigravati oko 15 sati u nedjelju 2.5.2010.

Ovo je izvrstan potez kojim će se zaokružiti medijska pokrivenost samog turnira. S obzirom da u trenutnom izvještavanju sudjeluju radio postaje, portali te tiskani mediji, jedino je nedostajala podrška TV kuće. Nitko sretniji od nas što se radi upravo o HRT-u - izjavio je Tomica Madjerčić, jedan od organizatora OVB kupa 2010.

Nadajmo se lijepom vremenu i što boljoj posjećenosti ovog događaja.


altOve godine dogovoreno je medijsko pokroviteljstvo s Radio Studentom, kojeg možete slušati na 100.5 u Zagrebu i okolici. Ukoliko niste u mogućnosti hvatati signal uobičajenim putem - uvijek možete slušati radio online na web stranici: http://www.radiostudent.fpzg.hr/

Već treću godinu zaredom Naš klub, Detono Zagreb-organizira turnir u rukometu na pijesku za Praznik rada. Kao i prethodne dvije godine, i ove će se s igrališta za rukomet na pijesku pored Velikog jezera ŠRC Jarun čuti galama razigrane djece koja se uče piruetama, cepelinima i pravilima ovog mladog športa.


Akademski klub rukometa na pijesku ZAGREB organizira "OVB Kup 2010" turnir u rukometu na pijesku koji će se održati od 1.-2.05.2010. na igralištu za rukomet na pijesku, veliko jezero ŠRC Jarun.

Ovo je treća godina organizacije turnira, nakon uspješnih turnira na Bundeku i Jarunu. Na prošlogodišnjem turniru Jarun 2009, sudjelovalo je 16 seniorskih i 15 junioriskih ekipa u muškoj i ženskoj konkurenciji te je u 3 dana odigrano 58 utakmica rukometa na pijesku!

Ovogodišnji turnir OVB kup 2010 ponovo će biti organiziran u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji. U juniorskoj konkurenciji mogu igrati dječaci i djevojčice (u odvojenim kategorijama) do navršenih 18 godina starosti, tj. svi rođeni 1992. godine i kasnije.

Važno je napomenuti da će sudionici ovog natjecanja biti u prilici osvojiti vrijedne nagrade, dok će tri prvoplasirane ekipe u svakoj kategoriji osvojiti prigodne pehare. Također, birat će se najbolje četvorke turnira te će se najbolji nagraditi s prigodnim nagradama.

Detaljniji program kao i raspored te satnica samog natjecanja bit će objavljen nakon što se ustanovi broj zainteresiranih ekipa.

Nadamo se da se vidimo u što većem broju!

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net