• slider01.jpg
  • slider02.jpg

Paralelno sa Svjetskim igrama u Caliju u Columbiji gdje je nastupila i hrvatska reprezentacija u rukometu na pijesku, proteklog vikenda odigran je i bodovno najjači turnir na pjeskaškom europskom turu. Akademski klub rukometa na pijesku Zagreb sudjelovao je s muškom i ženskom ekipom. Kod djevojaka je to bila ekipa Detono, a kod dečkiju momčad Chemo Profila.   

Protekla dva tjedna u kolumbijskom gradu Cali odvijale su se Svjetske igre, „Olimpijske igre za neolimpijske sportove“. U sklopu Igara po prvi put je u statusu službenog sporta bilo i natjecanje u rukometu na pijesku. 8 najboljih ekipa u obje konkurencije natjecalo se tijekom 3 dana za titulu najboljeg, a naslov je na kraju u obje konkurencije pripao reprezentacijama Brazila. Hrvatska je u muškoj konkurenciji imala svoje predstavnike koji su osvojili brončanu medalju i time nastavili niz uzimanja odličja na velikim natjecanjima.

Odsad sve klupske utakmice možete pronaći na Youtubeu. Akademski klub rukometa na pijesku Zagreb odlučio je obnoviti nekad popularnu rubriku na vlastitoj stranici: videoteku. Sve dosad snimljene utakmice od postanka kluba možete pronaći OVDJE . Sve utakmice obilježene su kronološki. IT odjel unutar kluba neprestano unosi nove utakmice te se nadamo kako ćemo uskoro imati podignute sve utakmice u sklopu novoobnovljene videoteke, koja je propašću Megauploada u potpunosti bila devastirana. Ukoliko želite pratiti obavijesti s Youtube kanala, slobodno se pretplatite na sadržaj, koji će ubuduće biti besplatno dostupan svim zainteresiranima. Ukoliko budete imali problema sa snalaženjem po stranici, slobodno pošaljite upit na službenu klupsku adresu e-pošte (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.). Napomena: trenutno su unešene sve odigrane utakmice do 2012.sezone, koja se polagano počinje uploadati. Za ostatak molimo malo strpljenja. Podizanjem svih klupskih utakmica AKRP Zagreb se slobodno može pohvaliti kako posjeduje najbogatiju kolekciju vlastitih uradaka vezanih za rukomet na pijesku s preko 700 (trenutno) snimljenih i objavljenih utakmica.Uživajte

Nakon reprezentativnih obaveza, u kojima je Hrvatska na nedavno odigranom Europskom prvenstvu u rukometu na pijesku osvojila zlato, nastavila su se i klupska natjecanja diljem Europe. Akademski klub rukometa na pijesku Detono Zagreb tako je proteklog vikenda sudjelovao na jednom od tri najjača europska turnira iz serije EBT (European beach handball tour) na mađarskom Balatonu, gdje je ostvaren izvrstan rezultat. Muška ekipa osvojila je jaki turnir pobjedivši u finalu rusku ekipu Ekaterinodar, dok su djevojke osvojile treće mjesto.

Nakon reprezentativne stanke, nastavljaju se klupska natjecanja u rukometu na pijesku. Akademski klub rukometa na pijesku Zagreb tako će ovog tjedna sudjelovati na jakom mađarskom turniru Balaton cup, koji se četvrtu godinu zaredom odvija u gradu Keszthely, na obalama najvećeg mađarskog jezera. AKRP Zagreb na put ide s dvije muške i jednom ženskom ekipom, a cilj je probati osvojiti što više EBT bodova, kako bi i nagodinu Klub imao predstavnike na klupskom europskom prvenstvu.

Kontakt podaci

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Prijava / Login

Pokrovitelji

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net