• slider01.jpg
  • slider02.jpg

U ime AKRP Detono Zagreb, Mladen Paradžik razgovarao je s Urošem Hočevarom, poznatim fotografom i sudionikom svih značajnijih natjecanja u rukometu na pijesku u posljednje vrijeme. Razlog zbog kojeg razgovaramo s Urošem je nedavno objavljena knjiga "Moments in time" koja je nedavno objavljena i sadrži pregršt fotografija čiji ste potpisnik. Za početak, predstavite se, Tko ste, gdje radite, otkud interes za ovaj sport.               Foto: Matej Leskovšek

Iako je prošlo otprilike dva mjeseca od završetka Svjetskih igara održanih u kolumbijskom gradu Cali, ovakve razgovore definitivno vrijedi poslušati i ovoliko vremena nakon samog natjecanja. Pogledajte što je gdin Joachim Gossow, CEO (Chief executive officer) Međunarodne  federacije Svjetskih Igara (IWGA) rekao na temu i uspjeh rukometa na pijesku.

Na EHF-ovom kongresu 2012, član Komisije za rukomet na pijesku, Ole R. Jørstad, izabran je za rukovodećeg čovjeka europskog rukometa na pijesku.Također, prateći korake svog prethodnika, na temelju navedene pozicije osigurano mu je mjesto i u Izvršnom odboru EHF-a. Na tragu  izjave gdina  Jørstada u vezi osnivanja novog natjecanja, date za vrijeme europskog prvenstva održanog u danskom Randersu, bhc-zagreb.com je dogovorio razgovor s jednom od najrelevantnijih osoba europskog rukometa na pijesku.

Ukratko, naslov možda i zvuči pomalo smiješno i čudnovato, no- ukoliko se krene u dublju analizu, ubrzo će većini čitatelja ovih redaka postati jasna navedena hipoteza. Za objašnjenje definicije morat ćemo se vratiti malo unatrag, na završnicu Svjetskih igara odigranih u kolumbijskom gradu Cali početkom kolovoza.

Iako je  prema EHF-u do kraja službenog dijela sezone 2012/13 preostalo još nešto više od 15 dana, za Akademski klub rukometa na pijesku ona je već zaključena. Igračice i igrači koji treniraju po dvoranskim klubovima uveliku su već počeli s pripremama i natjecanjima u novoj sezoni.

Kontakt podaci

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Prijava / Login

Pokrovitelji

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net