• slider01.jpg
  • slider02.jpg

Širenje rukometa na pijesku i pozicioniranje na globalnoj svjetskoj karti doživjelo je još jedan korak unaprijed. U periodu od 13.2.-16.2.2014. se u Australiji održavalo nacionalno prvenstvo, gdje su timovi i igrači iz cijele zemlje mogli pokazati svoje vještine.

Poštovani članovi i prijatelji Kluba, Predsjedništvo Kluba donijelo je na sjednici održanoj 23.1.2014. odluku o sazivanju Skupštine. U ime Predsjedništva, pozivam Vas na 3. Izbornu Skupštinu Akademskog kluba rukometa na pijesku Zagreb, koja će se održati u srijedu, 19.2.2014. u 18.00 sati na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu - Matematički odsjek, Bijenička cesta 30dvorana 001. Molim da se odazovete Skupštini i time uveličate ovaj događaj. 

Igračice i igrači Akademskog kluba rukometa na pijesku Detono Zagreb osvojili su drugo mjesto na turniru održanom od 4.-6.1.2014. u švicarskom Einsiedelnu. Djevojke su nakon napetog finalnog ogleda izgubile od švicarske ekipe Los Luchadores nakon raspucavanja, dok su muški izgubili od ruskih predstavnika, ekipe SKKM Ekaterinodar.

U godišnjem periodu u kojem je glavnina Starog kontinenta okovana hladnoćom, a većina ljudi odmara u svojim toplim domovima ili po zimskim odredištima, Akademskom klubu rukometa na pijesku Detono Zagreb započinje natjecateljska sezona. Švicarski grad Einsiedeln ugostit će ponajbolje pjeskaše na  novogodišnjem  turniru u rukometu na pijesku, koji će se održati od 3.1.-6.1.2014.

Organizacija panameričkih igara u rukometu na pijesku dodijeljena je Paragvaju. Ova južnoamerička država bez izlaza na more tako će od 18.2.-23.2.2014.  ugostiti najbolje pjeskaše južnoameričkog kontinenta. Vrijedi napomenuti kako će ovo prvenstvo ujedno biti i kvalifikacijsko za nadolazeće Svjetsko prvenstvo koje će se održati u Brazilu početkom kolovoza. Cijeli događaj održat će se u blizini Asunciona, glavnog paragvajskog grada, u 14 km udaljenom  mondenom turističkom odredištu smještenom na rijeci Paragvaj. 

Kontakt podaci

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Prijava / Login

Pokrovitelji

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net