• slider01.jpg
  • slider02.jpg

Neposredno prije početka sezone rukometa na pijesku potpisan je i sponzorski ugovor s tvrtkom SM-Sport, službenim zastupnikom i distributerom sportske marke JAKO.

U nedjelju, 11.5. su se sastali akademski građani grada Zagreba i zaigrali završnicu prvenstva rukometa na pijesku. Kao i uvijek bilo je poznatih ekipa i poznatih lica, igralo se ozbiljno u sportskom duhu i sa željom da se pokaže atraktivnost ovog sporta.

Ovog vikenda odigrat će se sveučilišno prvenstvo u rukometu na pijesku u muškoj i ženskoj konkurenciji na zagrebačkom Jarunu

Odigran je humanitarni turnir u rukometu na pijesku Bundek 2008. Evo i prvih dojmova autorice teksta Irene Tomašić u nastavku.

U četvrtak, 01.05.2008, na jezeru Bundek odr?ava se "Humanitarni turnir Bundek 2008".
Turnir se igra na terenu za rukomet na pijesku na Bundeku, s po?etkom u 8 sati i zavr?etkom u 20 sati. Teren za rukomet na pijesku nalazi se isto?no od jezera Bundek.

U nastavku vijesti pogledajte raspored utakmica, te pravila turnira. Pozivamo sve ekipe na fair play te na što bržu i točniju izmjenu ekipa na terenu kako se ne bi kasnilo s rasporedom.

Kontakt podaci

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Prijava / Login

Pokrovitelji

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net