Nekoliko dana nakon što je završilo Američko prvenstvo u rukometu na pijesku Urugvajska reprezentacija vratila se kući s odličnim rezultatima.

Američko prvenstvo u rukometu na pijesku („Panamericano de Beach Handball 2014“) održalo se od 19. do 23. veljače 2014. u Asunciónu, Paragvaj. Sudjelovale su sljedeće nacije u obje konkurencije: Brazil, Argentina, Urugvaj, Mexico, Venezuela i Paragvaj.

19.2.2014. u prostorijama Prirodoslovno-matematičkog fakulteta, Bijenička 30, održana je treća Izborna Skupština AKRP Zagreb. Na trećoj Izbornoj Skupštini došlo je i do promjene predsjednika te je tako dipl.ing. Matija Šulc, dobio prigodu nastaviti uspješnim stopama njegovog prethodnika, prof. Zorana Glavočića.

Širenje rukometa na pijesku i pozicioniranje na globalnoj svjetskoj karti doživjelo je još jedan korak unaprijed. U periodu od 13.2.-16.2.2014. se u Australiji održavalo nacionalno prvenstvo, gdje su timovi i igrači iz cijele zemlje mogli pokazati svoje vještine.

Poštovani članovi i prijatelji Kluba, Predsjedništvo Kluba donijelo je na sjednici održanoj 23.1.2014. odluku o sazivanju Skupštine. U ime Predsjedništva, pozivam Vas na 3. Izbornu Skupštinu Akademskog kluba rukometa na pijesku Zagreb, koja će se održati u srijedu, 19.2.2014. u 18.00 sati na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu - Matematički odsjek, Bijenička cesta 30dvorana 001. Molim da se odazovete Skupštini i time uveličate ovaj događaj. 

Igračice i igrači Akademskog kluba rukometa na pijesku Detono Zagreb osvojili su drugo mjesto na turniru održanom od 4.-6.1.2014. u švicarskom Einsiedelnu. Djevojke su nakon napetog finalnog ogleda izgubile od švicarske ekipe Los Luchadores nakon raspucavanja, dok su muški izgubili od ruskih predstavnika, ekipe SKKM Ekaterinodar.

Kontakt podaci

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Prijava / Login

Sponzori

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net