croatia flag 3d icon 32 united kingdom flag 3d icon 32

  • 1-2020-jarun cup.jpg
  • 2-2020 Jarun cup.jpg
  • 3-2020- Jarun Cup.jpg.jpg
  • 4-2020-Jarun cup.jpg
  • 5-2020-Jarun cup.jpg
  • 6-2020-Jarun Cup.jpg
  • 7-2020 Jarun cup.jpg
  • 8-2020-Jarun cup.jpg

 

8d poz misljenje Jarun kup  2020 1Na 32. sjednici Vijeća Hrvatskog olimpijskog odbora između niza sjednica našla se i jedna vezana za međunarodni turnir rukometa na pijesku Jarun kup. Organizacijski odbor turnira zatražio je te dobio pozitivno mišljenje te počasno pokroviteljstvo HOO-a, krovne športske organizacije Republike Hrvatske. Ovo je veliko priznanje samom turniru, ali isto tako obaveza koja potiče organizatora na daljnji razvoj natjecanja mlađih dobnih kategorija, ali također i seniorskog dijela turnira. Više o samom pokroviteljstvu možete pronaći OVDJE (Pozitivno mišljenje)

OVDJE (Pokroviteljstvo)

2020 Volonteri hrv2

 

Akademski klub rukometa na pijesku Zagreb, najuspješniji europski klub rukometa na pijesku, organizira 13. izdanje tradicionalnog međunarodnog rukometnog turnira na pijesku - Jarun kup. Turnir će se održati u Zagrebu od 30.4.-3.5.2020. Očekujemo sudjelovanje oko 80 ekipa te preko 700 igrača iz 15 zemalja sudjelovati na najvećem regionalnom turniru u rukometu na pijesku. Stoga nam je potrebna Vaša pomoć. Ako volite sport, druženje i upoznavanje novih ljudi, pošaljite nam e-mail (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) i pridružite nam se! Neki od zadataka volontera bit će: vođenje statistike, vođenje zapisnika, čuvanje vremena.Upravljanje sudom, info pult, suradnja s ekipama (atache).
Opaske: volonterima izvan Zagreba osiguravamo smještaj, hranu na terenima i sportsku opremu (prijevoz o vlastitom trošku) turnir će se održati bez obzira na vremenske uvjete!- Za sva pitanja kontaktirajte: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (Sandra Čičić-koordinatorica)
Pokažite nam svoje vještine i postanite dio naše Ljetne priče.

2020 Pokroviteljstvo GradonacelnikaGradonačelnik Grada Zagreba, gdin Milan Bandić, postao je dijelom naše ljetne priče, prihvaćanjem pokroviteljstva nad najvećim hrvatskim turnirom rukometa na pijesku.

Na prošlogodišnjem izdanju sudjelovalo je više od 700 igrača raspoređenih u 82 ekipe te je odigrano više od 220 utakmica tijekom 6 dana. Nadamo se kako će ovo pokroviteljstvo omogućiti dodatan rast u različitim segmentima organizacije turnira.

Član Org. odbora turnira, Matija Šulc, ovom prilikom je izjavio:

Sretni smo što imamo podršku našeg grada te se nadamo kako ćemo nastaviti i dalje razvijati ovaj mladi i atraktivan sport, pogotovo u trenucima kad očekujemo kako bi rukoemt na pijesku u skoroj budućnosti mogao postati olimpijska disciplina. Iako se ne radi o financijskom pokroviteljstvu, nama ovakav vid podrške mnogo znači, omogućavajući nam lakšu organizaciju aktivnosti vezanih za organizaciju turnira poput prijava na natječaje. Sa zadnjim izdanjem turnira također počeli smo s uvođenjem dodatnih aktivnosti pri čemu prvenstveno mislim na konferenciju i radionicu na temu promicanja fair playa među mladima te smatram kako je naša dužnost raditi i dalje na promoviranju ovog sporta među mladima kako bi ih edusirali i usmjeravali u duhu sporta, ističući fair play kao osnovno pravilo rukometa na pijesku. Stoga sam iznimno sretan što je naš turnir koji se zasniva na entuzijazmu volontera, službenih osoba, igrača i članova Org. odbora prepoznat od strane Grada Zagreba u vidu ovog pokroviteljstva. Srdačan pozdrav

Cicic SandraDragi prijatelji rukometa na pijesku,

Pred nama je 13. izdanje Jarun kupa, jednog od najvećih europskih turnira u rukometu na pijesku, koji će se održati od 30.4. do 3.5.2020. I od ovog turnira očekujemo da bude izvanredan događaj na kojem će sudjelovati ekipe i službene osobe iz mnogih europskih zemalja.

Brojke s prošlogodišnjeg turnira (82 ekipe u svim kategorijama, više od 700 sudionika iz 14 zemalja, 40 volontera koji su pomogli u organizaciji i održavanju turnira, zajedno sa službenim osobama i članovima Organizacijskog odbora) potvrđuju da Jarun kup stalno raste, a naš je cilj da ga svake godine još malo unaprijedimo.

Tereni na kojima se održava Jarun kup nalaze se u sklopu ŠRC Jarun, a na njima se 2017. godine održalo i Europsko prvenstvo u rukometu na pijesku. Na raspolaganju su nam četiri terena, koji nam omogućavaju odigravanje više od 200 utakmica tijekom turnira.

I ove godine planiramo povećati broj EBT bodova, kako bismo ostali u 5 najboljih europskih turnira. Prošle godine osigurali smo 440 EBT bodova, a ove godine vjerujemo da će ih biti još više.

Nadam se da prepoznajete naš trud u pogledu popularizacije ovog sporta i da se vidimo uskoro na otvorenju outdoor EBT sezone, kako bismo se zabavili i gledateljima mogli prikazati najljepši sport na svijetu (na Jarunu, putem internetskog prijenosa ili putem emitiranja na nacionalnoj televiziji).

Stoga, u ime Organizacijskog odbora Jarun kupa i Akademskog kluba rukometa na pijesku Zagreb, pozivam sve sudionike tj. sve sudce, delegate, igrače, predstavnike ekipa, osoblje i volontere da budu dio naše ljetne priče već krajem travnja.

Veselimo se vašem dolasku!

Partneri 2020

Sponzori 2020

Media partner 2020

2020-Agatin TV
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net