croatia flag 3d icon 32 united kingdom flag 3d icon 32

  • 2-2020 Jarun cup.jpg
  • 5-2020-Jarun cup.jpg
  • 7-2020 Jarun cup.jpg
  • 8-2020-Jarun cup.jpg
  • 2019-05-01 Jarun Cup 2019 212 (1)_obradeno.jpg
  • 2019-05-01 Jarun Cup 2019 2476_obradeno.jpg
  • 2019-05-01 Jarun Cup 2019 2628.jpg
  • 2019-05-01 Jarun Cup 2019 3117.jpg
  • handball_in1.jpeg
  • handball_in_7.jpeg

handball in1

 

Naša proslavljena rukometašica i reprezentativka, Maida Arslanagić, u suradnji s Akademskim klubom rukometa na pijesku Zagreb, održala je pokazni trening s djecom koje okuplja u okviru programa Handball In. Radi se o hvalevrijednoj inicijativi te prvom rukometnom programu za djecu s poteškoćama u razvoju. Ovom prigodom, u sklopu međunarodnog turnira Jarun kup, djeca su imala priliku zaigrati i rukomet na pijesku, te na taj način i službeno otvoriti turnir. Sudeći po reakcijama mališana, smatramo kako ćemo se još susretati na pješčanim terenima. Pred kraj treninga i 90-minutnog druženja, svim sudionicima dodijeljene su medalje.

Socijalna inkluzija jedno je od bitnih i gorućih tema unutar Europske unije. Stoga mi je iznimno drago da postoje programi poput handball in, pri čemu se pruža mogućnost bavljenjem i promicanjem sporta svim zainteresiranim.Također, u sklopu raspisanih natječaja za razvoj lokalnog sporta, Ministarstvo turizma i sporta dalo nam je priliku da kroz rukomet na pijesku promičemo zajedničke vrijednosti i omogućimo svim zainteresiranima da se oprobaju u ovom atraktivnom i dinamičnom sportu, promičući pritom zdrav način življenja. Stoga nam je iznimno drago da se djeci svidjelo na pijesku te se nadam kako će se suradnja nastaviti i dalje.- izjavio je Stjepan Babić, koordinator mlađih dobnih uzrasta AKRP Zagreb.

Raspored pronađite u rubrici Raspored na poveznici.

2020 Volonteri hrv2

 

Akademski klub rukometa na pijesku Zagreb, najuspješniji europski klub rukometa na pijesku, organizira 13. izdanje tradicionalnog međunarodnog rukometnog turnira na pijesku - Jarun kup. Turnir će se održati u Zagrebu od 30.4.-3.5.2020. Očekujemo sudjelovanje oko 80 ekipa te preko 700 igrača iz 15 zemalja sudjelovati na najvećem regionalnom turniru u rukometu na pijesku. Stoga nam je potrebna Vaša pomoć. Ako volite sport, druženje i upoznavanje novih ljudi, pošaljite nam e-mail (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) i pridružite nam se! Neki od zadataka volontera bit će: vođenje statistike, vođenje zapisnika, čuvanje vremena.Upravljanje sudom, info pult, suradnja s ekipama (atache).
Opaske: volonterima izvan Zagreba osiguravamo smještaj, hranu na terenima i sportsku opremu (prijevoz o vlastitom trošku) turnir će se održati bez obzira na vremenske uvjete!- Za sva pitanja kontaktirajte: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (Sandra Čičić-koordinatorica)
Pokažite nam svoje vještine i postanite dio naše Ljetne priče.

Cicic SandraDragi prijatelji rukometa na pijesku,

Pred nama je 13. izdanje Jarun kupa, jednog od najvećih europskih turnira u rukometu na pijesku, koji će se održati od 30.4. do 3.5.2020. I od ovog turnira očekujemo da bude izvanredan događaj na kojem će sudjelovati ekipe i službene osobe iz mnogih europskih zemalja.

Brojke s prošlogodišnjeg turnira (82 ekipe u svim kategorijama, više od 700 sudionika iz 14 zemalja, 40 volontera koji su pomogli u organizaciji i održavanju turnira, zajedno sa službenim osobama i članovima Organizacijskog odbora) potvrđuju da Jarun kup stalno raste, a naš je cilj da ga svake godine još malo unaprijedimo.

Tereni na kojima se održava Jarun kup nalaze se u sklopu ŠRC Jarun, a na njima se 2017. godine održalo i Europsko prvenstvo u rukometu na pijesku. Na raspolaganju su nam četiri terena, koji nam omogućavaju odigravanje više od 200 utakmica tijekom turnira.

I ove godine planiramo povećati broj EBT bodova, kako bismo ostali u 5 najboljih europskih turnira. Prošle godine osigurali smo 440 EBT bodova, a ove godine vjerujemo da će ih biti još više.

Nadam se da prepoznajete naš trud u pogledu popularizacije ovog sporta i da se vidimo uskoro na otvorenju outdoor EBT sezone, kako bismo se zabavili i gledateljima mogli prikazati najljepši sport na svijetu (na Jarunu, putem internetskog prijenosa ili putem emitiranja na nacionalnoj televiziji).

Stoga, u ime Organizacijskog odbora Jarun kupa i Akademskog kluba rukometa na pijesku Zagreb, pozivam sve sudionike tj. sve sudce, delegate, igrače, predstavnike ekipa, osoblje i volontere da budu dio naše ljetne priče već krajem travnja.

Veselimo se vašem dolasku!

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net