croatia flag 3d icon 32 united kingdom flag 3d icon 32

  • 2_header1000x200.jpg
  • 3_header1000x200.jpg
  • 4_header1000x200.jpg
  • header1000x200.jpg
  • jarunkup-2019-2.jpg

Sve utakmice finalnog dana možete pratiti na http://dai.ly/x773lf7

[Izmijenjeno 30.4.2019. 21:45]

Raspored odigravanja utakmica je izmijenjen. Novi raspored možete pogledati OVDJE, (rasapored srijeda) a rezultate možete pratiti na results.jaruncup.com.

SVI DALJNJA AŽURIRANJA RASPOREDA TIJEKOM SRIJEDE BIT ĆE DOSTUPNI ISKLJUČIVO NA STRANICI - results.jaruncup.com.

 

2019 AKRP Predsjednica RHPredsjednica Republike Hrvatske, gđa Kolinda Grabar-Kitarović te Gradonačelnik Grada Zagreba, gdin Milan Bandić i službeno su postali dijelom najvećeg hrvatskog turnira u rukometu na pijesku, Jarun kupa. Tako su, uz podršku koju je organizator turnira već otprije imao u mnogim partnerima, od kojih vrijedi istaknuti Središnji državni ured za šport, Hrvatsku turističku zajednicu te Gradski ured za obrazovanje i sport Grada Zagreba, obnovljena te iskazana pokroviteljstva navedenih institucija čime je dodatno ojačana podrška ovom projektu. Moramo napomenuti kako je ovakav vid podrške od iznimne važnosti za daljnji razvoj rukometa na pijesku (produljenje pjeskaške sezone, mogućnost natjecanja mladih u raznim dobnim kategorijama, rana selekcija i otkrivanje igrača za nacionalne timove itd.) i sretni smo što je naša pozitivna priča koja uključuje sve sudionike, od igrača, volontera pa do službenih osoba, prepoznata u nadležnim institucijama. Prošlogodišnje izdanje turnira obuhvatilo je preko 700 sudionika (78 ekipa) iz 13 europskih zemalja, preko 220 odigranih utakmica te s ponosom nosi titulu najvećeg turnira u ovom dijelu Europe.2019 pokroviteljstvo gradonacelnik

Svoje mišljenje dao je i predsjednik Org. Odbora turnira, gdin Matija Šulc:

Org. Odbor turnira Jarun kup iznimno je zadovoljan što su nas nadležne institucije prepoznale kao ozbiljnog partnera u kreiranju pozitivne športske priče i razvoju rukometa na pijesku na području Grada Zagreba te Hrvatske. Time su ujedno pokazali kako stoje i podupiru razvoj našeg malog, ali ujedno vrlo trofejnog športa te se nadamo kako će se suradnja i potpora nastaviti i u nadolazećim godinama kada će, svi se nadamo, rukomet na pijesku postati i član obitelji olimpijskih športova. Još jednom, u ime svih volontera, službenih osoba te Org. odbora turnira zahvaljujem Predsjednici te Gradonačelniku na ukazanom povjerenju te se ujedno nadamo kako će nadolazeći turnir biti još veći, bolji i uspješniji u odnosu na prethodni.

 

 

2019 Jarun kup pozivnica cover 

U ime Organizacijskog odbora turnira rukometa na pijesku Jarun kup, pozivamo Vas na sudjelovanje u dvanaestom izdanju tradicionalnog prvosvibanjskog turnira.

Turnir je svake godine pomalo napredovao te je prošlogodišnje izdanje doseglo brojku od 75 ekipa u svim konkurencijama (preko 230 odigranih utakmica, sudionici iz 13 europskih zemalja). Uz sve češće spominjanje rukometa na pijesku kao budućeg olimpijskog športa, plan nam  je i ove godine  raditi na popularizaciji rukometa na pijesku te nastaviti uzlaznim putem što se tiče broja sudionika turnira. Stoga se nadamo kako ćete nam se pridružiti te da ćete biti dijelom naše ljetne priče.

U nastavku možete preuzeti službenu pozivnicu. Srdačan pozdrav i vidimo se na Jarunu.

OM Matija SulcDragi prijatelji rukometa na pijesku, Uskoro nam stiže dvanaesto izdanje Jarun kupa, najvećeg hrvatskog turnira rukometa na pijesku, koji će se održati od 26. travnja do 1. svibnja 2019. godine. Očekujemo da će ovaj turnir rukometa na pijesku biti izvanredan događaj na kojem će sudjelovati ekipe i službene osobe iz mnogih europskih zemalja. Brojke sa prošlogodišnjeg turnira (75 ekipa u svim kategorijama, 221 odigrana utakmica, oko 650 natjecatelja iz 13 europskih zemalja, 50 volontera koji su pomogli u organizaciji i održavanju turnira) potvrđuju da turnir rukometa na pijesku Jarun kup stalno raste i naš je cilj da ga svake godine dodatno poboljšamo. Zahvaljujući Europskom prvenstvu rukometa na pijesku, koje je 2017. godine održano u Zagrebu, izgrađen je jedan dodatni teren čime je omogućeno istovremeno odigravanje utakmica na 4 terena.

Također, planiramo povećati broj EBT bodova. Prošle godine osigurali smo 370 EBT bodova, a ove godine očekujemo još više

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net