croatia flag 3d icon 32 united kingdom flag 3d icon 32

  • jarunkup2018.jpg

naturel logo

11. izdanje Jarun kupa ne bi se moglo održati bez sponzora, zbog toga želimo vam predstaviti a i u isto vrijeme zahvaliti se AWT International  - distributeru Naturel proizvoda, na dugogodišnjoj podršci u organizaciji turnira. Dolje možete naći dva od gomile Naturel proizvoda koje ćete sigurno sresti tijekom turnira :)

zagreb logoOvaj put za vas imamo nešto posebno! Zamolili smo našeg dugogodišnjeg prijatelja Antonia D'Ovidia koji igra za talijansku ekipu CUS Cassino Gaeta da bude vaš turistički vodič na 5 minuta. U daljnjem tekstu možete naći mnoštvo informacija o tome gdje otići nakon utakmica, gdje dobro pojesti i gdje se zabaviti u Zagrebu (i okolici). Garantiramo da će vas Zagreb impresionirati:

Kontesa Nera logoDošlo je vrijeme da prestavimo hrvatsku ekipu! Na Jarun kup stiže nam značajan broj domačih ekipa, a meću njima i WBHC Kontesa Nera koja će ove godine započeti našem turnirom 2018 sezonu - tko zna, možda još bolju nego 2017 :) O ciljevima za nadolazeču sezonu te dosadašnjim uspjesima ragovarali smo s voditeljicom ekipe - Sanjom Horvat.

marcos i hectorNi jedan turnir ne može biti organiziran bez sudaca i s obzirom da su oni važni koliko i ekipe, posvetit ćemo malo vremena i prostora i njima. Pozdravljamo Marcosa Péreza Outeda i Héctora Fraile Muñoz iz Španjolske, koji su se po prvi put odlučili biti dio Jarun kupa. U nastavku pročitajte kako je Marcos odgovorio na osnovno pitanje ˝zašto rukomet na pijesku˝ i što misli o budućnosti svima nam voljenog sporta.

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net