• jarunkup.jpg

alt

Dragi svi, pripremili smo za vas poseban intervju :) Naime, susrela su se dva stara prijatelja i malo popričala o rukometu na pijesku. Mladen Paradžik je isprobao svoje novinarske vještine i pitao svima poznatog delegata Marka Bodmera za Švicarski rukomet na pijesku te generalno za razvoj ovog sporta. Provjerite kakve promjene predlaže Marco Bodmer te što misli o budućnosti našeg omiljenog sporta:

altPošto smo već predstavili Taljane i Poljakinje, mislimo da bi sad bilo pravedno predstaviti neku hrvatsku ekipu :) Pročitajte kako je napredovala tijekom 5 godina najbrojnija ekipa (6 prijavljenih momčadi!) na ovogodišnjem Jarun kupu:

altPredstavili smo već taljansku mušku ekipu, došlo je vrijeme da upoznate i predstavnice ljepšeg spola iz Poljske. Dame i gospodo, pred Vama je BHT Pyrki Poznan - prošlogodišnje sudionice Ivanić Grad Opena, EBT Finals u Grčkoj te najuspješnija ženska momčad u Poljskoj. Upoznajte malo cure, saznajte zašto se vraćaju u lijepu našu te kakav imaju plan za nadolazeću sezonu:

Već smo u jednom od prethodnih najava spomenuli našu volonterku Anu. Evo sad prilike i da ju malo pobliže upoznate

ana ivekovic

Danas vam predstavljamo još jednog volontera. Koji do sljedeće godine na Jarun kupu možda bude i u nekoj drugoj funkciji... ;)

Sponzori 2017

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net