• jarunkup.jpg

altBudući da se ni jedan od naših turnira ne bi mogao održati bez podrške sponzora, drago nam je predstaviti firmu koja nas već godinama, reklo bi se tradicionalno, podržava u organizaciji Jarun kupa. Neki od vas sigurno već znaju AWT International, no nije naodmet da se još jednom pohvalimo proizvodima Naturel koje i ove godine možete osvojiti u nagradnim igrama, tijekom turnira ili dobiti na njihovom štandu u ponedjeljak, 1.05! Dolje su navedena dva od gomile Naturel proizvoda koje ćete sigurno sresti tijekom turnira.

altProšli put smo predstavili našeg novog sudionika Jarun kupa 2017, sad je došlo vrijeme da malo upoznate našeg starog dobrog prijatelja - klub KRP Dubrava. Provjerite koliko su puta dečki i cure iz Dubrave sudjelovali na našem turniru, koje im je bilo najuspješnije izdanje te koji turnir, generalno, im je najdraži:)

Prvi put u povijesti Jarun Kupa, imamo tu čast predstaviti jedan tim iz Danske, a to je HShop. Iskoristili smo ovu priliku da porazgovaramo s voditeljem ovog tima, gospodinom Christianom Kohlerom.

Evo i naše sljedeće volonterke! Izgleda da će naš popis volontera biti pravi dokaz Girls' power:)

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net