• jarunkup.jpg

Nakon prošlotjednog glavnog dijela Jarun kupa, došlo je i vrijeme za naše najmlađe sudionike, kategorije 2004 i 2006. S obzirom na nepovoljne vremenske uvjete prošlog tjedna i najavu sunčanog razdoblja za nadolazeći vikend, možemo samo reći da se odgoda igranja za najmlađe dobne skupine pokazala dobrim potezom.

U nastavku možete pronaći raspored za 2004. i 2006 godište.

Natjecanja će se održati u subotu, 7.5.2016. u periodu od 8.40 - 15:00. Vidimo se pored igrališta za rukomet na pijesku na SRC Jarun.

Završilo je 9. izdanje Jarun kupa - najmasovnijeg turnira rukometa na pijesku u Hrvatskoj koji se već 8 godina po redu odr­žava na obali velikog jezera ŠRC Jarun (prvo izdanje turnira odvijalo se na Bundeku). Na tri terena 71 ekipa iz 7 zemalja, odnosno iz Hrvatske, Italije, Mađarske, Nizozemske, Poljske, Srbije te Švicarske, natjecalo se za naslov prvaka Jarun kupa 2016 g. te bodove za europski ranking klubova rukometa na pijesku.

U nastavku se nalaze svi rezultati i poredak.

Rezultati

Rezultati po kategorijama i poredak

ČESTITAMO SVIM POBJEDNICIMA!

U nastavku možete pronaći rezultate nakon trećeg dana i raspored za završnicu.

Nakon prvog dana turnira u rukometu na pijesku, defintivno možemo zaključiti kako su svi koji su igrali pobjednici. Unatoč lošem vremenu, sve ekipe su se pojavile i odigrale svoje utakmice, pri čemu im najljepše zahvaljujemo.

U nastavku možete pronaći rezultate nakon prvog dana turnira, kao i raspored s blagom izmjenom satnice nekih utakmica.

Rezultati nakon prvog dana + izmjena rasporeda

Rezultati nakon prvog dana + izmjena rasporeda

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net