• jarunkup.jpg
Rezultati netom završenog turnira rukometa na pijesku Jarun kup možete pronaći OVDJE
U rubrici "Raspored" objavljen je raspored turnira Jarun Kup 2015.

I ove godine za trbuhe gladnih igračica i  igrača  tijekom Jarun kupa brinut će Pizzeria Spizza, jedna od najboljih pizzerija u gradu Zagrebu. Sukladno prijašnjoj politici podržavanja razvoja rukometa na pijesku, zahvaljujemo Spizzi što je i ove godine prepoznala entuzijazam organizatora Jarun kupa te odlučila podržati turnir. Igrači tako mogu uz četiri naručene, dobiti petu pizzu gratis za vrijeme turnira. Više informacija o samoj pizzeriji možete pronaći OVDJE ili na službenoj FB stranici, gdje se može naći dovoljno podataka o uspjehu Pizzerije koja se u svojem kratkom postojanju uspjela visoko pozicionirati i etablirati. Nadajmo se da će tako ostati i u budućnosti te da će se podrška rukometu na pijesku nastaviti i dalje.

"Nakon prošlogodišnje sjajne suradnje s ekipom iz tvrtke Internet prijenosi, sa svojim brendom MaxiSport.tv , i ove godine je dogovoreno sponzorstvo, samim time i prijenos završnice Jarun kupa 2015. Tako će ovogodišnje izdanje turnira ponovno imati prijenos, čime pokušavamo održati te todatno podignuti organizacijsku ljestvicu samog turnira. Nadamo se kako će internet prijenos postati uskoro standardni dio turnira rukometa na pijesku te time omogućiti bržu ekspanziju sporta", rekao je Matko Vutmej, član Organizacijskg odbora Jarun kupa 2015.

Ovim putem Organizacijski odbor turnira zahvaljuje tvrtki MaxiSport.tv te se nadamo kako će se suradnja nastaviti i u budućnosti, na obostrano zadovoljstvo.

Postavke  koje će MaxiSport.tv osigurati za ovaj događaj su sljedeće:  1-2 HD kamere, grafika (vrijeme, rezultat, telopi sponzora), slow-motion, i LTE konekcija na internet. Također, Org. odbor će osigurati  usluge komentatora samog natjecanja- tako da će završnica ovogodišnjeg Jarun kupa biti prava rukometna i pjeskaška poslastica.

Poveznicu nu kojoj će se moći pratiti završnica možete pronaći OVDJE

Molim Vas, napišite par riječi o sebi, pogotovo dio kako ste postali dio rukometnog svijeta.

Anna: Toliko toga bi se moglo napisati stoga bi mogli odmah prijeći na rukometne teme. Kad sam imala oko 8 godina, odlučila sam igrati rukomet. S obzirom da sam bila prelijena za trčati, postala sam vratar ;) . Tek na zadnjoj godini srednje škole došla sam na ideju kako bih postala sudac te se to pokazalo kao dobar korak, s obzirom da do danas uživam radeći taj posao.

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net