• jarunkup.jpg

Trophy challenge doživjet će svoje četvrto izdanje u 2014.

Natjecanje u najatraktivnijem potezu dosad je bio dobar potez, koji bi uoči finalne utakmice dodatno podignuo atmosferu. Najatraktivniji pojedinci pokazivali su u prošlosti svoja umijeća, a oni s najglasnijom podrškom publike osvojili bi trofej te poklon organizatora. Ove godine nastavljamo započetu tradiciju te se nadamo kako će challenge doprinijeti popularizaciji rukometa na pijesku. Dosadašnji osvajači challenge trophya su Zvonimir Mišar (osvojio premijerno izdanje 2011.) te Tomislav Nedić (2012., 2013.). U nastavku pogledajte malo isječaka te se prisjetite ponajboljih poteza.

Zvonimir Mišar: 2011
Potaknuti inspiracijom Maria Močilca (autor slike), Org. odbor Jarun kupa odlučio je pokrenuti ideju ispunjavanja Vaših želja tijekom turnira Jarun kup 2014. Pošaljite nam svoju želju, a mi ćemo se potruditi ispuniti ju tijekom turnira. Autora/e najoriginalnijih želja (ideja) nagrađujemo vrijednim poklon- paketom naših sponzora te majicom s logotipom turnira. Želja može biti što god Vam padne na pamet (od prigodne glazbe koju ćemo puštati za vrijeme turnira, neke organizacijske sitnice koja će unaprijediti sam događaj, do izrade posebnog natpisa, slogana kojeg ćemo putem bannera i web stranice prikazivati). Ideje možete slati na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili putem komentara na FB stranici turnira do 1.3.2014. Dobitnik će biti objavljen nakon 1.3.2014.


Novosti o turniru možete pratiti putem nekoliko društvenih mreža:

Facebook:  www.facebook.com/jarun.cup

Twitter:  www.twitter.com/bhczagreb

te putem kanala Youtube: http://www.youtube.com/bhczagreb


Nova pozivnica svima za nadolazeći turnir Jarun kup. Započnite na vrijeme s idealnom ljetnom pričom


Dana 2.2.2014 , članovi AKRP Zagreb, Lucija Kelava i Igor Požeg gostovali su u studiju Radio Martina te predstavili slušateljstvu rukomet na pijesku, planove Kluba, ali i nadolazeći Jarun kup 2014. Novosti možete poslušati na poveznici ispod. Ovim putem zahvaljujemo se i voditeljici gđi Slavici Šarović, koja je kao posebno iznenađenje gostima emisije priredila i javljanje reprezentativca Hrvatske, Valentina Valentakovića, koji se nalazi na privremenom radu u Sjedinjenim Američkim Državama.

Uživajte u 50ak minuta intervjua. (Glazbeni brojevi izrezani su iz intervjua, zbog Youtubeovih pravila o reprodukciji glazbe)

Clubbing partner 2014

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net