• jarunkup.jpg
Zagrebačka novinska agencija pratit će zbivanja na Jarun kupu. Agencija je s radom započela 2013 godine i u kratkom se vremenu nametnula kao relevantan izvor informacija za sve stanovnike grada Zagreba. Stoga nas čitajte na ZNA.hr

Najtrofejniji ženski klub u povijesti europskog rukometa na pijesku, s dva naslova klupskog prvaka Europe te srebrnom i brončanom medaljom s europskih klupskih prvenstava, nastupit će i ove godine na Jarun kupu. Sretnoooo ;)
Poslušajte što je njihova ponajbolja igračica i "mozak" ekipe Josipa Grebenar, rekla o proteklom izdanju Jarun kupa.

Predstavnici kluba Gallery i Org. odbora turnira dogovorili su pojedinosti u vezi službenog players partya. U noći sa subote na nedjelju (3./4.5.2014), u sklopu turnira Jarun kup 2014, od 22:00 održat će se i službeni players party, u suradnji s jarunskim klubom Gallery. Osiguran VIP separe za igrače i posjetitelje, kao i poslovično odlična atmosfera u samom klubu jamče dobar provod na otvaranju sezone rukometa na pijesku. U Galleryu će se održati i izvlačenje skupina, no o tome nešto više u jednom od sljedećih tekstova.
Podsjećamo tako: welcome party bit će u petak 2.5.2014 u Swanky mint hostel baru (Ilica 50) od 21:00-2:00, a u subotu 3.5.2014 od 22:00 zbit će se players party u klubu Gallery. Vidimo seee.

Jarun kup 2014 bogatiji za još jedno jako ime. Talentirani mladi hrvatski producent, DJ Nedimusic tako će postati dijelom pjeskaške ljetne priče te će za sve sudionike i posjetitelje turnira puštati najveće uspješnice današnje elektronske glazbe. Inače, iako mu je tek 19 godina, DJ Nedimusic istaknuo se suradnjama s inozemnim pjevačima, od kojih vrijedi istaknuti i suradnju s Dom Nationom, američkim R'n'B pjevačem čiji zajednički uradak možete poslušati na poveznici ispod. Ovu ćete pjesmu imati priliku čuti i za vrijeme turnira, s obzirom da se radi o himni turnira. Idemoooo!

Jako nam je drago što možemo najaviti sudjelovanje još dviju inozemnih ekipa na ovogodišnjem, sedmom, izdanju Jarun kupa. Ove godine će se Jarun kupu, uz već prije najavljene nizozemske ekipe i sportske prijatelje iz Tilburga (Camelot Tilburg), pridružiti i dvije ekipe iz Švicarske: Lorca beach España te HSG Wasserschloss. Prvonavedena ekipa zapravo je juniorska reprezentacija u rukometu na pijesku koja se sprema za europsko prvenstvo (natjecanje za 1996. godište i mlađe u obje konkurencije će se održati u lipnju u španjolskoj Lorci). Stoga i ne čudi ime ekipe, odabrano po principu prijašnjih juniorskih švicarskih reprezentacija, koje su se u sličnim sastavima kasnije natjecale i na EBT turnirima. Naravno , radi se o ekipama Balaton  beach, Albena beach Bulgaria, Batumi beach Georgia...Reprezentaciju će na natjecanjiu voditi Marco Bodmer te Sven Kunz. Što reći za kraj, nego dobro došli u Hrvatsku. Nadamo se da će im boravak u Hrvatskoj ostati u lijepom sjećanju.

Clubbing partner 2014

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net