• jarunkup.jpg

Zahvaljujući sjajnoj ekipi Maxisport.tv, u prigodi ste pogledati snimke utakmica završnice Jarun kupa 2014. Uživajte

Detono Spizza Zagreb- KRP Sokol (muško finale)

Proteklog vikenda, unatoč lošim vremenskim uvjetima, odigrano je sedmo izdanje međunarodnog turnira u rukometu na pijesku, Jarun kup 2014. Nakon velike borbe na terenu poznati su i pobjednici u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji.

Preko 50 ekipa i 400 natjecatelja sudjelovalo je u ovogodišnjem Jarun kupu, na kojemu je u periodu od 1.-4.5.2014. odigrano ukupno 115 utakmica. U juniorskoj konkurenciji pobjedu su odnijeli igrači Detono Zagreba, dok su u ženskoj konkurenciji najbolje bile djevojke iz ekipe Swanky mint hostel Zagreb. Najboljom seniorskom ekipom postala je ekipa Detono Spizza Zagreb.

Završnicu turnira sutra možete pratiti i na ovoj poveznici.

timetable
Raspored turnira možete pronaći na ovoj poveznici, a rezultati i tablice nalaze u rubrici Rezultati.

Najmlađi sudionici turnira danas su odigrali svoje utakmice. Čestitamo pobjednicima!

  • 2006 - Vučićiprize
  • 2004 - Gospić
  • 2002 - Gospić
  • 2000 - ZG-odni
  • 1998/2000 (djevojke) - Lokomotiva 1

Sve rezultate i poveznice možete pronaći u rubrici Rezultati.

Na poveznicama ispod možete pronaći raspored za prvi dan (2000. i mlađi) turnira.

Teren 1

Teren 2

Sudionici

Ostatak rasporeda (juniori, seniorke, seniori) za petak subotu i nedjelju bit će objavljen uskoro.

Na poveznici ispod možete pogledati snimku izvlačenja skupina muškog dijela Jarun kupa 2014.

S obzirom da je raspored tek u nastanku, u nastavku možete pročitati izvučene skupine s današnjeg izvlačenja održanog u noćnom klubu Gallery. Uskoro ćete putem interneta, na službenom youtube kanalu moći pogledati i snimku s izvlačenja. Fotogalerija je dostupna OVDJE

Inače, za objašnjenje- ekipe su podijeljene u 5 jakosnih skupina, a nositelji su određeni prema prošlogodišnjem uspjehu i poretku na Jarun kupu.

Ovogodišnjoj najavi Jarun kupa uvelike su pridonijeli naši poznati i priznati glumci, Amar Bukvić i Filip Juričić. Naime, dečki su nesebično odlučili pripomoći popularizaciji rukometa na pijesku. Sami su smisliili i snimili skeč te im ovom prigodom Organizacijski odbor turnira iz sveg srca zahvaljuje. U nastavku teksta (klikom na read more) možete pronaći životopise dvojice uspješnih glumaca, kao i službenu najavu samog Jarun kupa...

Filip Juričić i Amar Bukvić  (hrvatski kazališni, televizijski i filmski glumci), rođeni su 1981. godine u Zagrebu, gdje su završili osnovnu i srednju školu te 2006. godine diplomirali na Akademiji dramskih umjetnosti Zagreb.

Djetinjstvo i mladost proveli su zajedno odrastajući u zagrebačkom naselju Vrbani. To prijateljstvo nastavilo se do dana današnjega te urodilo i poslovnom suradnjom u kultnoj predstavi „Kako misliš mene nema?“ ( premijera je bila 20. travnja 2007. godine.), koja se i dan danas održava u kazalištu Teatar EXIT. Kroz predstavu, koja je ujedno bila i njihov diplomski rad na Akademiji, publika se upoznaje s likovima koji su bazirani na stvarnim likovima iz njihove mladosti, ponajviše iz perioda života koji su proveli u naselju Vrbani.

Do sada su igrali u brojnim Tv serijama, filmovima,kazališnim predstavama te pokupili mnoge nagrade:

Poštovani sudionici Jarun kupa 2014,
ovom prigodom pozivam Vas na izvlačenje skupina za nadolazeći turnir rukometa na pijesku, Jarun kup 2014.
Izvlačenje skupina održat će se 29.4.2014. u klubu Gallery na Jarunu, s početkom u 20:00. Molim Vas da obavezno pošaljete predstavnika/predstavnike svoje ekipe, kako bi nazočili izvlačenju skupina.
U isto vrijeme bit će održan i tehnički sastanak s ekipama, na kojem ćemo se dogovoriti oko pojedinosti bitnih za turnir (akreditacije,objava rasporeda natjecanja, players party, zahtjevi za neigranjem u određenim terminima itd...).
Također mi je zadovoljstvo istaknuti kako će Jarun kup 2014., s preko 50 ekipa u svim dobnim kategorijama, biti dosad najmasovniji turnir rukometa na pijesku organiziran u Hrvatskoj. S obzirom na veliki broj ekipa kao i na zgusnut raspored, molim Vas da svojim ponašanjem pripomognete održavanju sedmog izdanja Jarun kupa.
Zagrebačka novinska agencija pratit će zbivanja na Jarun kupu. Agencija je s radom započela 2013 godine i u kratkom se vremenu nametnula kao relevantan izvor informacija za sve stanovnike grada Zagreba. Stoga nas čitajte na ZNA.hr

Najtrofejniji ženski klub u povijesti europskog rukometa na pijesku, s dva naslova klupskog prvaka Europe te srebrnom i brončanom medaljom s europskih klupskih prvenstava, nastupit će i ove godine na Jarun kupu. Sretnoooo ;)
Poslušajte što je njihova ponajbolja igračica i "mozak" ekipe Josipa Grebenar, rekla o proteklom izdanju Jarun kupa.

Predstavnici kluba Gallery i Org. odbora turnira dogovorili su pojedinosti u vezi službenog players partya. U noći sa subote na nedjelju (3./4.5.2014), u sklopu turnira Jarun kup 2014, od 22:00 održat će se i službeni players party, u suradnji s jarunskim klubom Gallery. Osiguran VIP separe za igrače i posjetitelje, kao i poslovično odlična atmosfera u samom klubu jamče dobar provod na otvaranju sezone rukometa na pijesku. U Galleryu će se održati i izvlačenje skupina, no o tome nešto više u jednom od sljedećih tekstova.
Podsjećamo tako: welcome party bit će u petak 2.5.2014 u Swanky mint hostel baru (Ilica 50) od 21:00-2:00, a u subotu 3.5.2014 od 22:00 zbit će se players party u klubu Gallery. Vidimo seee.

Jarun kup 2014 bogatiji za još jedno jako ime. Talentirani mladi hrvatski producent, DJ Nedimusic tako će postati dijelom pjeskaške ljetne priče te će za sve sudionike i posjetitelje turnira puštati najveće uspješnice današnje elektronske glazbe. Inače, iako mu je tek 19 godina, DJ Nedimusic istaknuo se suradnjama s inozemnim pjevačima, od kojih vrijedi istaknuti i suradnju s Dom Nationom, američkim R'n'B pjevačem čiji zajednički uradak možete poslušati na poveznici ispod. Ovu ćete pjesmu imati priliku čuti i za vrijeme turnira, s obzirom da se radi o himni turnira. Idemoooo!

Jako nam je drago što možemo najaviti sudjelovanje još dviju inozemnih ekipa na ovogodišnjem, sedmom, izdanju Jarun kupa. Ove godine će se Jarun kupu, uz već prije najavljene nizozemske ekipe i sportske prijatelje iz Tilburga (Camelot Tilburg), pridružiti i dvije ekipe iz Švicarske: Lorca beach España te HSG Wasserschloss. Prvonavedena ekipa zapravo je juniorska reprezentacija u rukometu na pijesku koja se sprema za europsko prvenstvo (natjecanje za 1996. godište i mlađe u obje konkurencije će se održati u lipnju u španjolskoj Lorci). Stoga i ne čudi ime ekipe, odabrano po principu prijašnjih juniorskih švicarskih reprezentacija, koje su se u sličnim sastavima kasnije natjecale i na EBT turnirima. Naravno , radi se o ekipama Balaton  beach, Albena beach Bulgaria, Batumi beach Georgia...Reprezentaciju će na natjecanjiu voditi Marco Bodmer te Sven Kunz. Što reći za kraj, nego dobro došli u Hrvatsku. Nadamo se da će im boravak u Hrvatskoj ostati u lijepom sjećanju.
Lopta u rukama, pijesak pod nogama, sunce nad glavama – osjećaj je fantastičan! Može li biti bolje? Naravno da može, uz još više potpore i dulji osjećaj svježine. Od sada to jamči Fa suradnjom s AKRP Zagreb. U znak svoje potpore Fa vrijednim igračima turnira u rukometu na pijesku Jarun kup 2014 daruju muške i ženske poklon pakete svojih proizvoda. Od sada će svaka utakmica biti čisto osvježenje! Fa – Osjećaj potpune svježine.
Dogovorena je suradnja s tvrtkom AWT international za nadolazeći turnir rukometa na pijesku. Tako je tvrtka AWT odlučila sudjelovati i samim time i pripomoći kvalitetnijoj organizaciji turnira osiguravanjem poklon paketa za sudionike.Tvrtka  će na turniru biti zastupljena putem proizvoda Naturel, najboljih proizvoda za sve koji brinu o pravilnoj ishrani (žitarice, grožđani šećer, šumeće tablete, sokovi). Više informacija o samoj tvrtki, kao i o proizvodima možete pronaći OVDJE. Turnir će također uljepšati i Naturelove hostese koje će biti na promo pultu uz teren finalnog dana turnira.

"Nakon prošlogodišnje sjajne suradnje s ekipom iz tvrtke Internet prijenosi, sa svojim brendom MaxiSport.tv , i ove godine je dogovoreno sponzorstvo, samim time i prijenos završnice Jarun kupa 2014. Tako će ovogodišnje izdanje turnira ponovno imati prijenos, čime pokušavamo održati te todatno podignuti organizacijsku ljestvicu samog turnira. Nadamo se kako će internet prijenos postati uskoro standardni dio turnira rukometa na pijesku te time omogućiti bržu ekspanziju sporta", rekao je Igor Požeg, član Organizacijskg odbora Jarun kupa 2014.

Ovim putem Organizacijski odbor turnira zahvaljuje MaxiSport.tv te se nadamo kako će se suradnja nastaviti i u budućnosti, na obostranu korist.

Postavke  koje će MaxiSport.tv osigurati za ovaj događaj su sljedeće:  1-2 HD kamere, grafika (vrijeme, rezultat, telopi sponzora), slow-motion, i LTE konekcija na internet. Također, Org. odbor će osigurati  usluge komentatora samog natjecanja- tako da će završnica ovogodišnjeg Dona Jarun kupa 2013. biti prava rukometna i pjeskaška poslastica.

Organizacijski odbor Jarun kupa dogovorio je suradnju s hostelom Swanky mint Zagreb, smještenom u Ilici 50, gdje će se i održati i prva zabava dobrodošlice svim ekipama sudionicima te njihovim poznanicima. Tako će welcome party za otvorenje sezone rukometa na pijesku biti organiziran  s petka na subotu (2./3.5.2014) od 21h- 2:00 u klubu koji je u sklopu samog hostela na već navedenoj adresi. Više o samom hostelu možete pronaći na službenoj stranici Swanky mint-a, dok fotografije prostora za welcome party možete pogledati OVDJE.

Inače, prostor Swanky mint hostela nekad je bio tvornica za bojanje materijala i odjeće, a način uređenja hostela prilagodio se stilu u kojem na moderan način odiše prošlost prostora. Tako ćete  moći vidjeti dosta detalja iz "tvorničkog" vremena  pretvorenih u funkcionalne dijelove, dok su elementi uređenja poput automobilske gume u zahodu, drvenih paleta, "old school" strojeva, kaciga, frizerskih hauba, vintage namještaja i lampiona izvrsno uklopljeni te prostoru daju određenu mističnost i intimnost. U svakom slučaju radi se o idealnom prostoru za započeti pjeskašku sezonu. Vidimo seee.

Predstojeći turnir rukometa na pijesku, Jarun kup, najavio je Zvonimir Mišar, prvi pobjednik Challenge trophya, natjecanja u najatraktivnijem potezu te predsjednika Kluba rukometa na pijesku Sesvete. U nastavku poslušajte što je  Zvone izjavio nakon prve radne akcije popravka pijeska na ŠRC Jarun:

Trophy challenge doživjet će svoje četvrto izdanje u 2014.

Natjecanje u najatraktivnijem potezu dosad je bio dobar potez, koji bi uoči finalne utakmice dodatno podignuo atmosferu. Najatraktivniji pojedinci pokazivali su u prošlosti svoja umijeća, a oni s najglasnijom podrškom publike osvojili bi trofej te poklon organizatora. Ove godine nastavljamo započetu tradiciju te se nadamo kako će challenge doprinijeti popularizaciji rukometa na pijesku. Dosadašnji osvajači challenge trophya su Zvonimir Mišar (osvojio premijerno izdanje 2011.) te Tomislav Nedić (2012., 2013.). U nastavku pogledajte malo isječaka te se prisjetite ponajboljih poteza.

Zvonimir Mišar: 2011
Potaknuti inspiracijom Maria Močilca (autor slike), Org. odbor Jarun kupa odlučio je pokrenuti ideju ispunjavanja Vaših želja tijekom turnira Jarun kup 2014. Pošaljite nam svoju želju, a mi ćemo se potruditi ispuniti ju tijekom turnira. Autora/e najoriginalnijih želja (ideja) nagrađujemo vrijednim poklon- paketom naših sponzora te majicom s logotipom turnira. Želja može biti što god Vam padne na pamet (od prigodne glazbe koju ćemo puštati za vrijeme turnira, neke organizacijske sitnice koja će unaprijediti sam događaj, do izrade posebnog natpisa, slogana kojeg ćemo putem bannera i web stranice prikazivati). Ideje možete slati na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili putem komentara na FB stranici turnira do 1.3.2014. Dobitnik će biti objavljen nakon 1.3.2014.


Novosti o turniru možete pratiti putem nekoliko društvenih mreža:

Facebook:  www.facebook.com/jarun.cup

Twitter:  www.twitter.com/bhczagreb

te putem kanala Youtube: http://www.youtube.com/bhczagreb


Nova pozivnica svima za nadolazeći turnir Jarun kup. Započnite na vrijeme s idealnom ljetnom pričom


Dana 2.2.2014 , članovi AKRP Zagreb, Lucija Kelava i Igor Požeg gostovali su u studiju Radio Martina te predstavili slušateljstvu rukomet na pijesku, planove Kluba, ali i nadolazeći Jarun kup 2014. Novosti možete poslušati na poveznici ispod. Ovim putem zahvaljujemo se i voditeljici gđi Slavici Šarović, koja je kao posebno iznenađenje gostima emisije priredila i javljanje reprezentativca Hrvatske, Valentina Valentakovića, koji se nalazi na privremenom radu u Sjedinjenim Američkim Državama.

Uživajte u 50ak minuta intervjua. (Glazbeni brojevi izrezani su iz intervjua, zbog Youtubeovih pravila o reprodukciji glazbe)

Prijave za nadolazeći turnir u rukometu na pijesku "Jarun kup 2014", otvorene su  za sve zainteresirane. Više o prijavama možete pročitati pod rubrikom PRIJAVE.  Ispunjene prijave možete slati na službenu klupsku e-poštu - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , na koju se u svakom trenutku možete obratiti i u slučaju eventualnih nejasnoća i dodatnih pitanja.

U periodu od 1.-4. 2014. odigrat će se Jarun kup 2014, sedmi po redu turnir u rukometu na pijesku u organizaciji Akademskog kluba rukometa na pijesku Zagreb. Najveći hrvatski turnir tako će ugostiti najbolje hrvatske pjeskašice i pjeskaše te međunarodne renomirane ekipe i time otvoriti novu pjeskašku sezonu. Prošlogodišnjih 300ak natjecatelja i preko 30 prijavljenih ekipa u seniorskoj i juniorskoj (muškoj i ženskoj) konkurenciji jamstvo su uspjeha i ovogodišnjeg izdanja turnira. Ukoliko želite uživo osjetiti čari rukometa na pijesku posjetite u navedenom periodu terene za rukomet na pijesku na obalama Velikog jezera ŠRC Jarun. Cjelodnevni program s mnogo atrakcija obećava kvalitetnu igru i dobru zabavu. Vrijedi napomenuti da se svi mogu prijaviti i sudjelovati bez obzira na prethodno iskustvo igranja. Također, između muškog i ženskog finala održat će se sad već tradicionalno natjecanje za najatraktivniji potez turnira. Svim gledaocima dijelit će se i promotivni materijali naših sponzora te ulaznice za Players party, koji će se održati tijekom turnira. Kotizacija za turnir iznosi 300 kn do 24.3. (rana registracija), a nakon toga iznosi 350 kn. Više informacija o samom turniru, kao i prijavama (krajnji rok prijave je do 26.4.2014. do ponoći) možete pronaći na službenoj stranici turnira - www.bhc-zagreb.com (Beach Handball Club Zagreb). Jarun kup - VAŠA LJETNA PRIČA.

Sponzori 2014

Medijski pokrovitelj 2014

Clubbing partner 2014

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net