• jarunkup.jpg

Službene fotografije s turnira Dona Jarun kup 2013. , koje je snimila Petra Simić možete pronaći na poveznicama ispod ili na Petrinoj FB stranici (Petra Simić photography).

Pozdrav svim sudionicima Dona Jarun kupa 2013.

Poveznica- 27.04.2013.

Poveznica- 01.05.2013.


Naime, bit će riječi o ovogodišnjem turniru rukometa na pijesku Dona Jarun kup 2013, o čemu je reporter HRT-a, novinar Robert Jelečević, napravio reportažu. Stoga, tko želi saznati što akteri organizacijskog odbora imaju za reći u vezi turnira, neka pogledaju emisiju Olimp, koja s emitirianjem započinje 5.5.2013.  od 16:00.

Kako je i najavljeno, novost netom odigranog turnira bila je opcija prijenosa ženskog i muškog finala, što je omogućeno u suradnji s ekipom iz Maxisport.tv Same finalne utakmice možete pogledati na poveznicama ispod: Uživajte
Beach Handball: LET CEPELIN T.S. vs... by maxisporttv
Beach Handball: KONTESA NERA vs. DETONO ZAGREB by maxisporttv

Nakon pet sunčanih dana završen je tradicionalni  prvosvibanjski  turnir, Dona Jarun kup 2013, koji šestu godinu zaredom organizira Akademski klub rukometa na pijesku Zagreb. Ove godine odigrano je 117  utakmica u tri dobne kategorije – kadeta, juniora i seniora, a turnir je imao i međunarodni karakter, budući da su se među seniorima i seniorkama našli gosti iz Nizozemske, ekipa Camelot Tilburg.

Sportska redakcija HRT-a najavila je dolazak i izradu reportaže tijekom finalnih utakmica ovogodišnjeg izdanja Dona Jarun kupa. Podsjetimo još jednom sve zainteresirane da su finala na rasporedu u srijedu, 1.5. od 17-19 sati.Budite i vi dio naše ljetne priče.Vidimo se na Jarunu.
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net