• jarunkup.jpg

Fotografije s netom odigranog turnira možete pogledati OVDJE

Dodatne fotografije autorice Daniele Stefanac možete pogledati

OVDJE

Fotografije autorice Ivane Štrbić možete pogledati OVDJE i OVDJE

Fotografije gdina Dijana možete pogledati OVDJE

Fotografije ostalih autora su u procesu nabavljanja..Uskoro bi i one trebale biti prikupljene i objavljene.Još jednom zahvaljujem na razumijevanju

Svi rezultati, rezultati po konkurencijama i grupama dostupni su u rubrici Rezultati, ili u PDF datoteci.

Na poveznici Raspored objavljen je raspored turnira.

Na zahtjev većine ekipa odlučeno je da će nadolazeća subota  biti dan za trening. Naime, mnoštvo klubova još igra ligaške utakmice, većinom u subotu pa će stoga sve utakmice biti odigrane u nedjelju, ponedjeljak i utorak. Sam raspored natjecanja bit će objavljen  u petak, 27.4 do 22.00. Iako je prijavljeno više od 30 ekipa u svim kategorijama, zbog povoljnih vremenskih uvjeta (barem tako najavljuju) u tri dana bit će dovoljno vremena za odigravanje svih utakmica.

U periodu od 29.4.-1.5.2012. odigrat će se Persil kup 2012, natjecanje u rukometu na pijesku koje će ove godine doživjeti svoje peto tradicionalno izdanje. U večeri s ponedjeljka na utorak (30.4.), organizator je u suradnji s vlasnikom Beach bara (klub pored igrališta bliži jarunskoj obali) odlučio prirediti zabavu za sudionike, popularni Beach players party, na kojem će između ostalog biti i autohtone istarske medice i borovničke u potocima (gratis za sve sudionike natjecanja uz naručeno pivo). Svi sudionici, a i ostali posjetitelji su dobrodošli. Početak zabave od 22.00.

Više informacija o lokalitetu kao i o samom caffe baru možete pronaći OVDJE

Za daljnje informacije možete se obratiti organizatoru na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili putem mobitela na 095 8136286.

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net