• jarunkup.jpg

Tvrtka Carlsberg d.o.o. i AKRP Zagreb ostvarili su sponzorsku suradnju na ovogodišnjem izdanju otvorenja sezone rukometa na pijesku na zagrebačkom Jarunu. Jedan od vodećih brendova u industriji piva, odlučio je podržati naš projekt i samim time podići ljestvicu još više. Inače, tvrtka Carlsberg d.o.o., zastupnik je sve popularnijeg piva Pan, a osim Pana zastupnik je i za Somersby, Cocktu i Tuborg. Sigurni smo da ovoga puta nećete ostati žedni, jer nas očekuje puno ljetnog osvježenja. Živjeli!!!

Već drugu godinu zaredom organizacijski odbor OVB Kupa odlučio je organizirati players party. Nakon mnoštva postavljenih pitanja vezana za players party, veliko nam je zadovoljstvo potvrditi informaciju da je ovogodišnja suradnja dogovorena sa noćnim klubom "Shamballa".

Četvrto izdanje  OVB Kupa, turnira u rukometu na pijesku, bit će ujedno i prvo sa sudjelovanjem međunarodnih ekipa. Naime, na turnir su se prijavile dvije ekipe iz Nizozemske, koje će na taj način turniru dati bitan predznak- Međunarodni turnir u rukometu na pijesku OVB Kup 2011. Ovim potezom će kolege iz Nizozemske doprinijeti još boljoj organizaciji samog turnira te pripomoći da turnir zasja punim sjajem. Muška i ženska ekipa Camelota iz Tilburga su inače rukometni entuzijasti koji svojim djelovanjem pokušavaju popularizirati ovaj sport u Nizozemskoj i šire. Opširniji intervju s njima možete pročitati OVDJE


Već drugu godinu zaredom tvrtka Alfa-Pod potpomaže održavanje i napredak rukometa na pijesku sponzoriranjem našeg turnira, koji će se održati za Praznik rada. Ovom prilikom zahvaljujemo tvrtci koja se bavi postavljanjem svih vrsta podnih podloga te je kao takva među vodećim tvrtkama u svojem području. Također se nadamo da će se uspješna suradnja nastaviti kroz dugi niz godina.

Tomica Madjerčić, direktor Turnira OVB Kup 2011 dogovorio je suradnju te medijsko pokroviteljstvo s još jednim renomiranim portalom - mojzagreb.info.

Medijski pokrovitelji 2011

Clubbing partneri 2011

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net