• jarunkup.jpg

Iznimno veseli činjenica da se pojedini sponzori i partneri uključuju u suradnju i organizaciju natjecanja s našim klubom već dugi niz godina. Dogovor s vodećom svjetskom kompanijom McDonald's dokazuje da je prvosvibanjski turnir sve veća i veća sportska priča. S petogodišnjom suradnjom i pomoći McD's-a ponajviše će biti zadovoljni mlađi natjecatelji i natjecateljice, jer se partner pobrinuo i omogućio svima besplatne tople obroke, a isto tako i besplatno osvježenje tijekom napornih utakmica.

McDonald's - I'm lovin' it!

persil-logo-vektorBavite se rukometom? A k tome još i na pijesku? Volite uživati u cepelinima, piruetama, bacati se po pijesku, no ne volite se uprljati te potom prati dresove? Ništa zato, AKRP Zagreb ima savršeno rješenje za Vas - PERSIL. Naime, za potrebe turnira u rukometu na pijesku OVB kup 2011, dogovorena je suradnja putem koje je Persil osigurao poklon pakete za najbolje ekipe/pojedince u svim natjecateljskim kategorijama.

Persil - naša inspiracija ste Vi.

Danas će Tomica Madjerčić, direktor turnira OVB Kup 2011, gostovati u emisiji koja će započeti u 17.30 na Jabuka TV. Tako će Tomica imati priliku najaviti turnir u emisiji koju možete pratiti putem svojih TV prijemnika, ili putem interneta na njihovoj službenoj web stranici.

Kratka video najava predstojećeg nam, već tradicionalnog, turnira u izradi Krešimira Malbašića i Zvonimira Kneževića.

Vizualni identitet i komfor doprinosi ozbiljnosti i težnji prema boljem. Pa tako za razliku od prijašnjih, ove godine je dogovorena suradnja s tvrtkom Geo-ing d.o.o. vodećom tvrtkom u Hrvatskoj za montažna gledališta. Navedeni partner i organizator dogovorili su tehničko sponzorstvo u vidu montažnog gledališta, tako da će ovogodišnje izdanje, osim vrhunskog rukometa na pijesku omogućiti i vrhunski komfor. Ove godine gledatelji neće više trebati stajati. :)

Medijski pokrovitelji 2011

Clubbing partneri 2011

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net