• jarunkup.jpg

Lopta u rukama, pijesak pod nogama, uzbuđeno navijanje s tribina – osjećaj je fantastičan! Može li biti bolje? Može, uz još više potpore i dulji osjećaj svježine. Od sada to jamči Fa suradnjom s AKRP Zagreb. U znak svoje potpore Fa vrijednim igračima turnira u rukometu na pijesku OVB kup 2011 daruje 60 muških i 60 ženskih poklon paketa svojih proizvoda. Od sada će svaka utakmica biti čisto osvježenje! Fa – Osjećaj potpune svježine.

Danas je u prostorijama Beach bara održana press konferencija povodom turnira u rukometu na pijesku OVB Kup 2011. Cijeli članak možete pročitati na stranicama našeg medijskog pokrovitelja- portalu MojZagreb.info

dok fotogaleriju same press konferencije možete pogledati OVDJE

Danas će se u  emisiji Sportska spika vrtiti najava nadolazećeg turnira OVB Kup 2011. Na snimanju najave bio je direktor turnira. Sportska spika započinje s emitiranjem u 20.30 na TV Plus pa preporučujemo svima da pogledaju emisiju.

Ispod na poveznici možete poslušati najavu turnira koja će se vrtiti  na Radio Studentu do samog početka turnira. Ovom prilikom mi pozivamo da slušate Radio Student na 100.5 MHz.

U periodu od 29.4-1.5.2011. na terenima za rukomet na pijesku pored Velikog jezera ŠRC Jarun odigrat će se OVB Kup 2011 - turnir u rukometu na pijesku, s kojim započinje nova sezona u ovom atraktivnom sportu.
Ovom prigodom pozivaju se svi zainteresirani predstavnici medija na uvodnu press konferenciju, kao i predstavljanje samog događaja, koje će se održati u četvrtak, 21.4.2011. s početkom u 18.00h u prostorijama Beach bara (lounge bar pored velikog jezera ŠRC Jarun - pored terena za rukomet na pijesku). Molimo sve da svojim prisustvom uveličaju ovaj događaj te time pridonesu popularizaciji rukometa na pijesku.
Srdačan pozdrav.

Medijski pokrovitelji 2011

Clubbing partneri 2011

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net