• slider01.jpg
  • slider02.jpg

Odigrano je jo? jedno kolo Sveu?ili?nog prvenstva.

 

S obzirom da su cure danas igrale prve… pa krenimo s izvještajem njihove tekme…

Djevojke s PMF-a susrele su se u 4. kolu protiv djevojaka s Medicinskog fakulteta! Početak tekme je nagovještavao da će tekma ipak biti teža, nego što se očekivalo! Naime, cure su cijelo vrijeme napadale, ali realizacija šuteva je bila jako niska što je na kraju i rezultiralo stalnim rezultatskim zaostajanjem te izgubljenim prvim setom! U drugom poluvremenu su se ipak koncentrirale u obrani i napadu te lagano, ali sigurno prelaze u vodstvo što i rezultira konačnom pobjedom! Treba još i napomenuti da su naše cure nastupile bez zamjene što ovu pobjedu čini još i većom!

U idućem kolu naše cure očekuju cure s KF-a što će, naravno, biti jedan veliki spektakl kojeg se neće smjeti propustiti jer se radi o dvije, još neporažene, ekipe!

U igri danas ne bi bilo pošteno nikoga izdvojiti, tek zajedništvo i homogenost svih cura. Od ozlijeđene Žgele koja se konstantno žrtvuje i pristaje biti na golu, do Tee koja podredi svoje egzekutorske sposobnosti i razigra ekipu do maksimuma..Svaka čast cure-samo tako dalje..

Rezultat:

PMF-MF: 22-20 (7-10)

Sastav:

Žgela (vrhunski obavljen posao-tek su joj dva gola ušla s desnog krila što je mogla i bolje reagirati,a ostatak-maestralno), Dragutin (obrambeni zadaci jako dobro obavljeni nauštrb napadačkih-ali tekme se ionako dobivaju obranom :) ), Jeletić 4 (što drugo reći nego-konstanta-uvijek dobra Tina odigra k'o zmaj stavi li ju se na bilo koju poziciju), Domjančić 1(impresivna obrana na desnom vanjskom koji je bio duplo viši od nje, u napadu izrasta u sve sigurniju igračicu, s vrlo dobrim postotkom realizacije), Milić 1 (Balićevski odigrana partija desnokrilne napadačice na srednjem..jako dobar pregled igre, a u obrani na trećem pokazala da se može i bez Danke odigrati kvalitetna 6-0 obrana-svaka čast), Kelava 8 (Ksenina konstanta-što još reći), Podgorski 8 (definitivno žena odluke u ovoj tekmi.Nakon što je promašila sve što se moglo promašiti u prvom dijelu, u drugom se razigrala te s denog krila donijela prijeko potrebnu širinu u napadu te je u ključnim trenucima pogodila sve što je trebala pogoditi, pa čak i više )

Medicinski fakultet:

Karmela Brešan, Martina Bunić 3, Marta Dananić 4, Marija Modrić 3, Anamarija Valetić 6, Lidija Šolčić, Tanja Režić 4, Vesna Bumbak.

Muški

Odmah nakon cura na teren su se spustili i dečki s PMF-a! Danas su igrali jednu od ključnih utakmica… Naime, igralo se protiv prošlogodišnjih prvaka – Građevinskog fakulteta, a to nikada nije ugodno! Naši dečki su krenuli s laganim vodstvom te ga i održavali do samog kraja prvog poluvremena! U drugom poluvremenu povećavaju vodstvo te lagano, ali sigurno privode utakmicu kraju te upisuju i treću pobjedu u nizu! Naši dečki najviše su imali problema u napadu na desnom krilu gdje su se izrotirala tri igrača te ipak na kraju našli pravu zamjenu!

Osim toga, tekma je zasigurno krenula drugim tokom kad se počeolo igrati „flastera“ na njihovom ponajboljem igraču Habušu, te s par nelogičnih postava u obrambenoj formaciji od strane građevinara, što je donekle olakšalo PMF-u osvajanje bitnih bodova.

Za razliku od cura imali smo jednu zamjenu! ;) Na kraju ipak preostaje reći da nismo ništa napravili ukoliko na jednim od sljedećih utakmica zakažemo! A to ipak neće biti lak posao… Naime, očekuju nas još dvoboji protiv uvijek dobrih, ali i nezgodnih protivnika kao što su to Ekonomski, Kineziološki te Pravni fakultet!

Rezultat:

PMF-GF: 20-16 (10-11)

Sastav:

PMF

Mišel Jelić, Željko Mirazović 1, Kenan Mačkić 3, Matej Sošić 4, Zvonimir Knežević, Mladen Paradžik 4, Petar Babić 3, Krešimir Malbašić 5.

GF:

Nikola Habuš 5, Luka Miočić, Ante Karačić 1, Nikola Žitić 1, Ivan Majić 5, Marko Markić 1, Senad ...(nečitko) , Petar Bošnjak 1, Leo Ercegović1.

U popodnevnom terminu je unaprijed odigrana utakmica između Medicinskog fakulteta i PMF-a, ovog puta u muškoj kategoriji. S obzirom da medicinare očekuje nastup na humanijadi (na kojoj se usput rečeno, također igra i rukomet na pijesku ? ), odigrali smo tu tekmu ranije i završili ju s isitim ishodom kao i cure ujutro-pobjedom. Na tekmu nas se skupilo 7, a polovicom prvog poluvremena je stigao i Prelčec koji je prebolio mononukleozu i ipak je uspio doći na tekmu i pomoći pri ostvarenju još jedne pobjede.. Ova tekma također ima puno podudarnosti sa ženskom ujutro..I ovdje je prije svega došlo do izražaja zajedništvo pri kojem su svi članovi izvukli maksimum kako bi se utakmica privela kraju. Vrijedi još napomenuti da će ova ekipa medicine zasigurno igrati značajniju ulogu u nadolazećim godinama.Svi dečki su mladi, a predispozicije su na njihvoj strani..S vremenom kads emalo uigraju bit će definitivno ekipa koja će svakom moći pomrsiti račune.

Rezultat:

PMF-MF: 28-20 (13-8)

Sastav

PMF-Čehajić, Željko Mirazović 4, Mladen Paradžik 2, Kenan Mačkić 2, Matej Sošić 9, Petar Babić 5, Filip Prelčec 1, Matija Bašić 5.

MF

Bernard Andrijašević, Mario Pitnec 1, Ivan Vukoja 2, Ivan Štironja 3, Tomislav Stojković 6, Tomislav Tomičević, Marko Dragić 6, Mislav Bendek 1, Matko Gereš, Vid Jakovljević 1

P.S. OVAJ TJEDAN SU TRENINZI NA PIJESKU NA BUNDEKU OD 17.30-19.30 SVAKIM RADNIM DANOM OSIM SRIJEDE.

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net