• slider01.jpg
  • slider02.jpg

Dana 15.1.2008 na redovnoj Skup?tini Kluba ve?inom je izglasana odluka o promjeni imena Kluba rukometa na pijesku PMF u Akademski klub rukometa na pijesku Zagreb.

 

Potaknuti činjenicom da je u protekloj (inače drugoj od osnutka kluba) godini KRP PMF dobio značajan broj članova koji su bili s drugih fakulteta, Skupština je u prvom mjesecu odlučila da će novi naziv kluba biti Akademski klub rukometa na pijesku Zagreb. Tim činom je Klub i simbolično postao otvoren za sve (buduće) članove koji su se voljni baviti rukometom na pijesku i na taj način promicati ovaj prelijepi sport. S obzirom da se ipak nije smjelo izostaviti podrijetlo prvotne ideje o osnutku kluba, "ostavština" PMF-a stoga je vidljiva u prvoj riječi naziva kluba (Akademski).

Također, AKRP Zagreb će u novu sezonu ući zajedno sa zagrebačkom tvrtkom DETONO d.o.o. s kojom je potpisan sponzorski ugovor o suradnji u trajanju dvije godine.S nadom da ćemo opravdati očekivanja u ovoj i narednoj sezoni, AKRP Zagreb se od srca zahvaljuje navedenoj tvrtki

I za kraj, budući da je Klub već igrao turnir u ovoj sezoni pod starim imenom, a budući da pravila EHF-a nalažu da se kod promjene imena uvijek mora ostaviti dio "starog" imena, odlučeno je da ćemo privremeno ove godine nastupati na turnirima pod imenom DETONO ZAGREB PMF.

Stoga-sretno našem klubu s novim imenom,s vjerom da će rezultatski ova godina biti još bolja nego prethodna te da će spomenuti dogovori ipak donekle olakšati zahtjevne organizacije sudjelovanja na turnirima.

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net