• slider01.jpg
  • slider02.jpg

Ovim putem pozivaju se svi ?lanovi kluba,a i svi koji posje?uju ove stranice da se uklju?e u humanitarnu akciju za stradalu rukometa?icu Jelenu ?i?i?!

Jelena je stradala 12. listopada 2006. godine kada je na nju,dok se vozila biciklom,naletio automobil te je zadobila teška oštećenja kralježnice i morala je nastaviti život u invalidskim kolicima. Do tada bila je jako aktivna sportašica-igrala je rukomet u Zaprešiću,bavila se suđenjem i obožavala sudjelovati na pjeskaškim turnirima s ekipom iz Zaprešića ili VG djevojkama.

Nakon same nesreće bio je organiziran humanitarni turnir,a sada je u te svrhe poslužila utakmica hrvatske ženske reprezentacije protiv Angole koja se odigrala u srijedu (19.3. 2008.) u Sloveniji te se prikupljenim sredstvima planira ugraditi lift u Jeleninu kuću kako bi joj olakšao život.

Ovom prekrasnom gestom dokazano je da će rukomet uvijek biti uz Jelenu,a mi kao sportska zajednica i njeni bliski kolege smo također dužni pomoći donacijom,stoga smo odlučili kao klub prikupiti novce i sudjelovati u akciji.Detalji će se dogovarati u hodu,ali što prije skupimo novce to bolje!!! Za one koji su u mogućnosti sami donirati neku svotu BROJ ŽIRO RAČUNA je : PBZ , Jelena Šišić 2340009 3100942301

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net