• slider01.jpg
  • slider02.jpg

Evo par novosti prije puta u ?vicarsku...

Bliži se kraj godine, što u prijevodu znači da uskoro počinje SEZONA RUKOMETA NA PIJESKU. Prvi ovosezonski turnir održat će se u Einsiedelnu u Švicarskoj. Radi se o gradiću koji je, osim što je poznat kao rodno mjesto najvećeg alkemičara te po samostanima, nama najzanimljiviji po najmodernijoj dvorani napravljenoj za pjeskaške sportove u Švicarskoj(primarno je zamišljena za odbojku na pijesku, no već drugu godinu prostor u njoj biva iskorišten i za turnir koji spada u europski tour rukometa na pijesku (Više podataka o samom turniru možete pogledati OVDJE).

Klub rukometa na pijesku PMF ove godine nastupa s dvije muške te jednom ženskom ekipom. Plan je posjetiti Švicarsku u nadi za što boljim plasmanom te popravljanjem prošlogodišnjeg trećeg i petog mjesta osvojenog u Leuggernu u muškoj konkurenciji (žene ionako nemaju što popravljati :) ).

Što se tiče samog rasporeda, organizatori su ga objavili na svojim SLUŽBENIM STRANICAMA

Više detalja bit će objavljeno uskoro kad se i organizacija puta privede kraju

Slijedeća obavjest vezana je za posjet Tuheljskim toplicama-ovog vikenda planira se odlazak u subotu (15.12.2007) u dotične toplice na noćno kupanje od 21.00-2.00

Molim sve zainteresirane da ostave komentar da znamo organizirati broj automobila. Cijena ulaznice je 40 kn. Krenulo bi se u 20.00 iz Time outa

18.12.2007 održat će se domjenak Sportske udruge Prirodoslovno-matemtičkog fakulteta te će se na istom dodijeliti i priznanja za prošlogodišnje uspjehe. Stoga molim sve studentice i studente koji su prošle godine sudjelovali u Sveučilišnom natjecanju da se pojave na dotičnom domjenku kako bi svojom nazočnošću dodatno uveličali sam događaj.

Za eventualne promjene svi zainteresirani sudionici bit će na vrijeme obavješteni

I za kraj je ostavljen doček Nove godine u organizaciji ponovno okupljenog Odjela za kreativno Nešto. Stoga molim sve zainteresirane da se na vrijeme (DO 21.12.2007) jave predsjedniku OZKN Igoru Copotu na e-mail ili na broj mobitela 098 891370 u svrhu što lakše i bezbolnije organizacije dotičnog događaja.

Kontakt podaci

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Prijava / Login

Pokrovitelji

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net