• slider01.jpg
  • slider02.jpg

U SD Martinovka odigrana je kvalifikacijska utakmica izme?u PMF-a i kolega s veterine

Danas je odigrana kvalifikacijska utakmica Sveučilišnog prvenstva u dvoranskom rukometu u kojem se Prirodoslovno-matematički fakultet suprotstavio kolegama s Veterinarskog faksa. Rezultat 31:13 u korist PMF-a dovoljno govori o odnosu snaga na terenu.Ovom rutinskom pobjedom PMF je osigurao pravo u sudjelovanju u prvoj sveučilišnoj rukometnoj ligi.

Što se tiče same utakmice-nervozno otvaranje s obje strane dovelo je do tehničkih pogrešaka u prve 3 minute.Nakon lošeg starta Veterina je uspjela povesti i to im je,ispostavlja se, bilo i jedino vodstvo u utakmici.PMF je nakon tog gola počeo igrati te je prvo poluvrijeme završilo 16:6 .Nakon odmora se također nastavlja u istom ritmu za konačan rezultat od 31:13.


Sastavi:

PMF- Bašić 3,Mašić, Knežević 1, Paradžik 4, Sošić 3, Erjavec 8, Mirazović 6, Malbašić 6, Čehajić (11 obrana)

VF- Jurić, Jukić 3, Orešković 3, Čanić 4, Hanaftaler 1, Ivošević 1, Turković, Voćanec 1, Levar

Od istaknutih pojedinaca u svakom slučaju treba pohvaliti Čehajića na golu koji je vrlo dobro ušao u utakmicu i nastavio u tom ritmu, te Erjavca koji je svojom rutinom i iskustvom zadavao najviše problema protivničkoj obrani

Od zanimljivosti treba izdvojiti prvi gol Kneževića nakon ozljede koljena i godinu dana neigranja, te prvi nastup Malbašića-ovogodišnjeg "stranca" u redovima PMF-a (Kolega je s Tehničkog veleučilišta).Inače-utakmica je (što i nije čudno s obzirom na rezultat) obilovala pjeskaškim potezima (cepelinima prvenstveno),što je bio dobar uvod za slijedeća iskušenja koja nas čekaju na pijesku.

Sad se u potpunosti možemo posvetiti početku pjeskaške godine koja započinje turnirom u Švicarskoj prije Nove godine, budući da je slijedeća utakmica dvoranskog rukometa tek početkom drugog mjeseca kad i počinje liga (i muška i ženska).

Kontakt podaci

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Prijava / Login

Pokrovitelji

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net