• slider01.jpg
  • slider02.jpg

Dojmove i rezultate sa posljednjeg turnira Prvenstva Hrvatske donosi nam Igor Copot aka Ljigi...

Evo završio još jedan turnir ebt serije Pag open ,održan 20 - 22 7 , u Olimpico centru na Pagu. Šta reći puno sunca,zabave,mora i kupanja DA ali i vrhunskog rukometa na pijesku zbog kojeg smo i došli.
Za početak malo informacija o turniru: zadnji turnir EBT serije u hrvatskoj,turnir koji odlučuje o prvakinjama i prvacima hrvatske, tradicionalno jak turnir koji okuplja najjače hrvatske a ove godine i podosta stranih ekipa(šteta što organizacija nije pratila razinu i važnost turnira).
A sad prijeđimo na naše ekipe i stvarčice koje su se dešavale na terenu a i izvan njega. Prvo mi morate oprostiti što ovaj izvještaj neće biti tako zanimljiv i detaljan kao od naše standardne izvjestiteljice koja me je podmuklo navukla na pisanje?.
BHC PMF je nastupio u rekordnom broju sa čak po dvi muške i dvi ženske ekipe. Tako da je organiziranje prijevoza i smještaja bio zahtjevan zadatak koji su izvrsno obavili Romana(prijevoz) i Fićo(smještaj). Neki su na Pag stigli već u sridu i dobro ispipali teren dok je ostatak ekipe kao i velik broj prijatelja kluba stigao tokom četvrtka.
Smještaj je bio organiziran u Povljanama 10-ak km od Paga u tri kuće(čitaj 3 pamti 2) razlog se zna „opaka baka“ ! Već prvu noć skoro smo ostali bez smještaja tražile su se osobne,organizirala prozivka i vodio ugodni noćni razgovor na teraci sa super(osjetljivom) bakicom. Većina ljudi su zbog toga preselila u preostale dvi kuće di je vladala prava „mala gužvica“ ali niko se nije bunia spavalo se i na podu i na balkonu.dane smo provodili na terenu i oko njega u velikim okršajima kako s protivnicima tako i sa sudcima, dok su noći bile rezervirane za druženje u Povljanama uz kap alkohola i pokoju partiju bele. Noćne dogodovštine će se morati prenositi usmenom predajom pošto je vaš izvjestitelj uglavnom već u 12 bio u krpama = pravi profesionalac.
A sad ono najvažnije!!

Bhc Pmf je turnir otvoria sa dvi rutinske pobjede u grupi protiv ekipa Cold as ice (2-0) i Axa beach stars budapest (2-0).
Slijedila je osminafinala protiv Trešnja kluba u nedilju rano ujutro i pobjeda (2-1) uz opuštanje u drugom setu i neizbježni shoot out.
Četvrtfinale smo igrali protiv oslabljene ekipe Popescu pad imenom Olimpico centar i relativno lako pobijedili rezultatom (2-0).
A onda kobno polufinale treće ove sezone ,sraz sa starim znancima Golden balls-ima i poraz nakon raspucavanja (2-1). Svašta se događalo u toj tekmi vrhunski odigran prvi set pad u drugom nezasluženi crveni karton i neizvjesni shoot out koji je po mnogima obilježila sudačka pogreška (Mateju su pri šutu za 1 suđeni koraci).
I tako opet u borbu za broncu .Umorni i isfrustrirani izgubili smo prvi set protiv Let Cepelina da bi drugi skupili glave i pobijedili. Shoot out opet neizvjestan ali riješen u našu korist (9-8).Nije bilo velikog slavlja iako je ovo najveći uspjeh kluba na domaćim turnirima.

Cure su dobrom igrom redom nizale pobjede protiv ekipa Beach Girls (2-1),TE-EN-TE (2-0),Libra tehničar(2-0).Zadnji okršaj u grupi bia je protiv Trešnja kluba , jedinog kluba u hrvatskoj kojeg cure nisu uspjele pobijediti (još) i poraz (2-0).
U četvrtfinalu odličan prvi set protiv Goldfinger j.c. i malo podcjenjivačka igra u drugom setu ,što je značilo shoot out . Moram naglasiti sretno dobiveno raspucavanje obranom Linde.
Polufinale i ponovni okršaj sa Trešnjama ( kakav sustav dvi prvoplasirane ekipe u grupi igraju u polufinalu). Odlična utakmica i igra prvi set na knap izgubljen rezultatom 16-13 , par pogrešaka i diskutabilnih odluka sudaca i ode šansa za shoot out.Drugi set glatko izgubljen zahvaljujući boljoj pripremljenosti Trešnji( ipak su to prvoligaške igračice).
Utakmica za treće mjesto isti scenarij kao i kod muških izgubljen prvi set dobiven drugi, no na žalost sreće nema u shoot out i gubimo (2-8).

Naše preostale dvi ekipe dobro su odigrale turnir iako oslabljene neigranjem nekoliko igrača radi raznih razloga. I Time outu i Rezervama jako je malo falilo da prođu grupe uz više sreće i malo treninga mogli su bolje završiti turnir. Ima vremena!Mali dodatak... U najbolju četvorku turnira izabrani su naš igrač Igor Copot i naša igračica Tea Milić, na čemu im čestitamo! Također, naš trener Mladen Paradžik izabran je u najbolju četvorku sezone. Bravo treneru!

Bilo bi u redu spomenuti i naš ukupni plasman u Prvenstvu Hrvatske... I muška i ženska ekipa popravile su svoj prošlogodišnji rezultat, pa su tako muški završili na četvrtom mjestu, a žene na odličnom drugom mjestu u Prvenstvu Hrvatske!
Rezultate svih utakmica odigranih ove sezone možete pogledati na službenim stranicama.

Kontakt podaci

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Prijava / Login

Pokrovitelji

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net