• slider01.jpg
  • slider02.jpg

Odigran je jo? jedan turnir EBT serije u ma?arskom Letenyeu.Izvjestitelj Tina Dragutin

LETENYE TERMAL KUPA; Kupa 2007. 22.-24.06.; Letenye

I evo vratismo se iz ponovnog posjeta Mađarskoj. Razlog posjeta: produženi vikend, kupanje, sunčanje,druženje – naravno da NE!!Bijasmo na turniru, a šta drugo!!!;))..sve ostalo je bilo bonus;)..Okupljanje prije polaska u 8:00 (pola sata više-manje) u svima nam dobro znanom Time Outu..doručak + kavica i krenusmo!!..kolonica od 6 auta u sljedećem sastavu: Zoki – Tanja i moja malenkost; Žac - Tina (njegova:), Romi, Matej; Tomica – Jules, Di i Miki; Mlađo – Malba, Požo i Iggy; Zvone – Dankan, Tea, Čiča; Maras – Linda, Jurki i Deni..zaustavljanje prije granice za dogovaranje posljednjih detalja i naravno rješavanje ostalih potreba :)..i stigosmo!!

Smještaj – paaaaaa...nije loše – Fapuma motel sorozo..dečki u sobama nasuprot cura (s malim iznimkama:)..skoro pa su svi imali svoj ležaj – AL BITAN JE MUVING!!:))..cijena 8€ po noći – plaćanje u forintama „dragom“ čovjeku – ODMAH!! – e i tu su nastali problemi; u žurbi plaćanja „zagubilo“ se 10000 forinti, još uvik nikom nije jasno kako,al šta je tu je – svi smo ispraznili džepove i krenuli prema bazenu, pardon, terenu;))..

Prva. tekma 14:00 BHC PMF : Csurgo KK , ali od dolaska, do tekme smo imali dovoljno vremena, tako da je pao kupanjac..naravno dečki su se zagrijavali, dok smo se mi bućkali;))..i došlo 14:00 – tekma odigrana rezultatom 2:0, za PMF of kors;)..

1.set:18:10, a drugi 22:18..neloša igra, suđenje..hmmmm..naravno nakon tekme, usljedilo je kupanje!:)

15:00 WBHC : MAGYAR VAL 0:2

Koji je bio rezultat u setovima se ne sjećam, a obzirom na vrhunski vođenu statistiku, nema ga zabilježenog – e, a da je bar Matej vodio statistiku J ) – al bilo je tijesno.. Tea u genijalnom izdanju, skoro pa nezaustavljiva, ali grešna igra Jules...

Evo još jedne bitne informacije: Magyar val je u biti Mađarska repka koja je osvojila Zagreb Open pobjedivši Trešnje u finalu..imaju odličnu golmanicu koja je bila najbolja i u Zagrebu..ali to nije sve..čitajte do kraja ..bit će još vrlo zanimljivih informacija vezanih za tu dragu djevojku ili kako je mi od dragosti zovemo-tenkić..

15:30 DABASI DINAMIT vs TIME OUT 2:1

- odlična tekma, zavidna igra naših TimeOutovaca, ali sreća i suci nisu bili na našoj strani, i to ne samo u ovoj tekmi..ah da i samo 2 Čičine obrane..nakon toga, a šta drugo nego kupanje, potapanje, dodavanje, skakanje..i sunčanje.

17:00 međusobni okršaj naših dečkiju, dakle PMF : TIME OUT. Dosta neizvjesna utakmica, ali na kraju ipak 2:0 za PMF. I to bi bilo to, za petak, po pitanju utakmica.. Ostalo, ono zanimljivo tek slijedi ..u motelu nas dočekala večera – fiš, gulaš il šta god – tako dobar, da sam ja ipak na kraju tamanila paštete..a nakon večere - RASPAŠOJ!!naravno spavanje u 12:00 po zakonima sekte – YEA RIGHT!!:P

Okupiranje klupica u prolazu i angažiranje vrsnog DJ-a To Mice pokazalo se kao dobitna kombinacija koju je upotpunila vrhunska koreografija mužnje krava i šutanja kanti, made by Iggy (voditelj odjela za kreativno nešto)..večer je jednostavno proletila..bilo je i striptiza..e i da slučajno ne zaboravim spomenit intimne ispovijesti naših teenagera, a šta na to reči osim ČIČA – 32!!Hi..hi..hihihihihi..

I sa novim danom dolaze nove pobjede, ili ne..Dakle subota..buđenje, doručak, kupanje,kupanje, kupanje, utakmice, kupanje, kupanje..te dolazak PETERA i JANIJA, naših vjernih pratioca sa mastersa i najvatrenijih navijača i fanova..

12:00 DABASI DINAMIT : BHC PMF 2:0

Tko se ruga, poseru ga!!..e momci, momci, a rugali ste se Time Outu koji je s njima odigrao 2:1..ccc.. Fenomenalna obrana Jurića!!Bravo Jurki!..Iggy bio si lijep!;)

12:30 TIME OUT : CSURGO KK 1:2

Ponovo shoot out i ponovo poraz..dečki stvarno nisu imali sreće..al ništa za to usljedilo je kupanje, kupanje, kupanje, uz nešto malo sunčanja, a neki su i učili..

16:30 LETENYE : PMF 2:1 – pobjeda Letenya uz pomoć sudaca..baš čudno..e i ponovo Jurki sa svojim obranama..

18:30 utakmica Time Outa koju su također izgubili, protiv koga – NEMAN POJMA jer nigdi nije zapisano!!Pohvale statističarima!!!..i tako su dečki već izgubili medalju, a mi tek odigrale jednu tekmu!!

19:00 napokon naša tekma, mislim od cura, protiv EURONIC Nagyatad..i gle čuda: golmanica Magyar vala, koju sam već spomenila, dakle tenkić, ne samo da odlično brani za jednu već za dvi ekipe!!!!!!i tako mi zaprepašteni odosmo upitati na zapisnički stol kako je to moguće!!?..a oni mrtvi ladni nas uvjeravali da to 100% nije ista osoba!!?HA!?Nas 30 ćoravih budala koje uopće nemaju snimku tekme protiv Magyar vala!!..al nema frke,svejedno POBJEDISMO!!Kasnije smo pak došli do informacije da ipak je ista osoba, ali je repka van konkurencije pa se to može..HA-HA-HA-HA-HA..vratimo se našoj odličnoj igri.. posebne pohvale Danki i Lindi,koje nije obeshrabrilo suđenje svega za 1 te su zabile svaka po 8 golova od kojih je Lindi pola sudilo za 1, a znamo svi da je to nemoguće jer ipak je to Linda!!;) ..no usprkos SVEMU, rezultat 2:1 za nas, i moje prvo pucanje Shoot outa, ali tenkić je obranio..šmrc..povratak u motel, večera.. situacija nakon večere baš i nije nagoviještala neku ludu zabavu, ali onda smo mi cure preuzele stvar u svoje ruke i ZAPALILE atmosferu!!Jel tako dečki?Ništa od javnih detalja, a slike i snimke moramo uništiti..ah da posjet parkiću, e to treba detaljno opisati!!Dakle dragi nam spretni marker Jura, klackao se sa pivoticom Romi i naučio letjeti, pa jesmo bili u Letenyu ili ne!?On je to stvarno doslovno shvatio i preletio ili bolje da kažem sletio sa klackalice..srećom naš fizioterapeut je bio prisutan i vratio mu sve na svoje mjesto!!;))..

Nedjelja 9:30 WBHC PMF vs SZFSE - H2O 0:2

Ali borili smo se hrabro i igra je bila supeeeeeeeer, ali naravno sreća i suci nisu...

10:30 okršaj PMFa i GOLDEN BALLSA - pobjeda je pripala nama nakon raspucavanja shoot outa..mi smo pobjedom izborili borbu za 4. mjesto.

11:45 TIME OUT protiv nekog (naravno po dobrom starom običaju nigdi ne piše koga)

Pobjeda 2:0 i osvojeno 10. mjesto

Nakon toga cure protiv Beach girls - GEEEEEEEEENIJALNA IGRA!!!sve na svom mijestu i pobjeda od 2:1!!

 

nastavak slijedi....

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net