• jarunkup.jpg

Akademski klub rukometa na pijesku ZAGREB organizira "OVB Kup 2010" turnir u rukometu na pijesku koji će se održati od 1.-2.05.2010. na igralištu za rukomet na pijesku, veliko jezero ŠRC Jarun.

Ovo je treća godina organizacije turnira, nakon uspješnih turnira na Bundeku i Jarunu. Na prošlogodišnjem turniru Jarun 2009, sudjelovalo je 16 seniorskih i 15 junioriskih ekipa u muškoj i ženskoj konkurenciji te je u 3 dana odigrano 58 utakmica rukometa na pijesku!

Ovogodišnji turnir OVB kup 2010 ponovo će biti organiziran u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji. U juniorskoj konkurenciji mogu igrati dječaci i djevojčice (u odvojenim kategorijama) do navršenih 18 godina starosti, tj. svi rođeni 1992. godine i kasnije.

Važno je napomenuti da će sudionici ovog natjecanja biti u prilici osvojiti vrijedne nagrade, dok će tri prvoplasirane ekipe u svakoj kategoriji osvojiti prigodne pehare. Također, birat će se najbolje četvorke turnira te će se najbolji nagraditi s prigodnim nagradama.

Detaljniji program kao i raspored te satnica samog natjecanja bit će objavljen nakon što se ustanovi broj zainteresiranih ekipa.

Nadamo se da se vidimo u što većem broju!

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net