• jarunkup.jpg

Akademski klub rukometa na pijesku ZAGREB organizira turnir u rukometu na pijesku koji će se održati od 1.-3.05.2009. na igralištu za rukomet na pijesku, veliko jezero ŠRC Jarun.

Ovo je druga godina organizacije turnira, s obzirom da smo prošle godine u istom terminu, više no uspješno, organizirali seniorski turnir na Bundeku.

Obzirom da je svima u interesu da se i sve više mladih počne baviti ovim atraktivnim sportom, odlučili smo ove godine organizirati i turnir za juniorke i juniore (do 18 godina). Turnir za junior(k)e održat će se 1.05.2009., dok će se turnir za seniorske ekipe održati u subotu i nedjelju (2.-3.05.2009.).

Važno je napomenuti da će tijekom tri dana sudionici ovog natjecanja biti u prilici osvojiti vrijedne nagrade, dok će tri prvoplasirane ekipe u svakoj kategoriji osvojiti prigodne pehare. Također, birat će se najbolje četvorke turnira te će se najbolji nagraditi s prigodnim nagradama.

Kotizacija za ovo natjecanje više je simbolične prirode te iznosi 100kn po ekipi za junior(k)e te 200 kn po ekipi za senior(k)e. S dobivenim novcima pokrit će se osnovni troškovi turnira dok će AKRP Zagreb osigurati volontere te opremu potrebnu za održavanje turnira. Eventualni višak novaca utrošit će se na pripremu i organizaciju inozemnog putovanja za mlađe dobne uzraste.

Ovim putem upućujemo jedno veliko hvala upravi Jaruna bez kojih ovog natjecanja ne bi moglo biti.

Nadamo se da se vidimo u što većem broju!

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net