• slider01.jpg
  • slider02.jpg

2022 Grupe  opuzen 2022 2

 

Prijave za I. Memorijalni turnir rukometa na pijesku su završene te s ponosom možemo reći kako će na prvom izdanju turnira sudjelovati ukupno 22 ekipe u svim dobnim uzrastima. Posebno hvala svim ekipama na odazivu. 

Također, u svrhu promocije rukometa na pijesku, Organizator turnira će održati i pokazne treninge, na kojima će se sudionici moći upoznati s pravilima i probati elemente rukometa na pijesku prije samog turnira.

Trening 2006. godištu održat će izbornik juniorske i kadetske reprezentacije rukometa na pijesku Stjepan Babić, trenutni svjetski prvak (2004. godište), bivši europski prvak (2002. godište) te osvajač 4. mjesta na Europskom prvenstvu U16 (YAC 2006)

Trening seniorima održat će Mladen Paradžik, izbornik seniorske reprezentacije, aktualnih svjetskih prvaka u rukometu na pijesku.

Trening 2008. i 2010. godištu održat će Fran Cvjetičanin i Luka Glavendekić, juniorski reprezentativci i svjetski prvaci (YAC 2004) u rukometu na pijesku.

Trening 2012. godištu održat će Mladen Paradžik i Mario Močilac, izbornik i pomoćni trener seniorske reprezentacije, svjetski prvaci i pobjednici Svjetskih igara.

Raspored za subotu i nedjelju možete pogledati u nastavku teksta ili preuzeti OVDJE.

 U nedjelju će se nakon odigranih finalnih utakmica vršiti i službena dodjela nagrada te se mole svi sudionici da prisustvuju svečanoj dodjeli pehara/medalja.

raspored subota

 

raspored nedjelja

 

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net